Kontakt

Ned i gear - op i energi

Torsdag den 12. marts kl. 19:30-21:00 handler det om åndedrættets fantastiske formåen. Åndedrætsterapeut Anja Smed byder ind til en spændende aften med en kombination af inspirerende foredrag krydret med skønne teknikker til at komme ned i gear - op i energi.

Anja Smed - Ned i gear - op i energi

Teknik & praktik med øjeblikkelig effekt

I sin praksis i Jægerspris arbejder Anja til dagligt med åndedrætsterapi og åndedrætstræning med sine klienter - individuelt og par. Åndedrætsterapi og åndedrætstræning er blid afspænding, øget velvære og oprigtig egenomsorg. Du guides gennem let tilgængelige metoder og teknikker, som øger opmærksomheden på dit åndedræt. Dybe rolige åndedrag får kroppen til at slappe af - hvilket giver dig ro til at give slip på mental støj, fysiske smerter og andre energislugere. Et afspændt menneske er et menneske med overskud.

Sessioner & workshop-forløb

Anja fortæller: "hver måned afholder jeg workshop-forløb, hvor deltagerne kommer, eksempelvis, tre tirsdag aftner i træk - for at opnå et flow i arbejdet med åndedrættet". Forløbene er en nøje afstemt blanding af teknik, praktik og spændende øvelser du let og ukompliceret kan inddrage i din hverdag. Aftnerne rundes altid af med en åndedrætssession hvor deltagerne arbejder individuelt og på egen krop mærker den forløsende effekt metoden "Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning" har. "Jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger fra deltagere om effekten af teknikkerne og glæden ved at mødes i små hold med plads til at arbejde i ro og fred og samtidig åbne op for inspiration fra de andre deltagere.

En dejlig forsmag på alt det dit fantastiske åndedræt kan. Køb din billet online via linket: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=3e920730b5

Anja slutter af med at fortælle: "alle mennesker har, ved at arbejde med åndedrættet, mulighed for at styrke deres fokus på et liv med optimal glæde og oprigtig lykke. Åndedrætsterapi og åndedrætstræning handler om, at skabe harmoni imellem dine tanker, følelser og dit fysiske velvære - det giver dig både ro til at komme ned i gear og en indre tilstand af overskud og energi". Læs meget mere på www.åndedrætsterapeut.dk

Arrangør: Anja Smed

 

 

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene
1. marts 2020 11:00 - 13:00
Hornsherred Alternativ Forening

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2015/Ned-i-gear---op-i-energi