Kontakt

Arnemusik 

OBS! Arrangementet er udsolgt

Finurlig lyrik og iørefaldende poprock i Rejsestalden 11. februar kl. 19.30

Bandet Arnemusik er umiddelbar og iørefaldende poprock. Her dyrkes kærligheden til den gode historie pakket ind i et lommefilosoferende, charmerende og let tilgængeligt univers. Det er ikke uvæsentligt, at bandets sangskriver Søren Arne i mange år har været beundrer af nationalheltene Kragh-Jacobsen, Nøhr og Buttenschøn. Den finurlige lyrik og guitaren i centrum er fællesnævneren for de rutinerede herrer, og netop denne tradition skriver Arnemusik sig på fornem vis ind i.

Arne 

Forsanger og idémand Søren Arne Thygesen kommer oprindelig fra Jægerspris, og efter et studieophold på små 3 år i Aalborg, vendte han forrige sommer tilbage til Køw’nhavn. Den jyske tilværelse var en vigtig tid for Søren, da han i denne periode lærte en del om sig selv, om at flytte fra familie og venner, om livet som voksen og så selvfølgelig om det at gå fra at være en provinskarl fra Jægerspris til at være "ham Københavneren”.

I januar 2015 fik han sat endelig ild i sangskriverdrømmen, og henover foråret blev bandmedlemmerne samlet. I juni udgav bandet deres første EP “At Starte Et Sted”, og i juli anbefalede DRs Karrierekanon bandets nummer "Flad". Bandet består i dag, udover Søren Arne, af Jens Jeppe Hyllested på tønder, Magnus Kjestrup som basmand og Louise Thuesen i rollen som charmerende korpige.

Senest er Arnemusik gået online med en række numre på iTunes og Spotify. Se mere på Facebook: facebook.com/arnemusik

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2016/Arnemusik