Kontakt

Bodynamic systems

Hornsherred Alternativ Forening inviterer til foredrag om Bodynamic systems i Rejsestalden onsdag d. 19. oktober kl. 19 - 21.30.

Kroppen husker – og de såvel bevidste, som ubevidste erindringer, som vi har, sætter sine spor i kroppen. Har du nogen sinde tænkt på, hvordan din kropsholdning er?

Kender du det, at du i nogle situationer taber al energi i dele af kroppen, arme, ben eller andre steder? Eller den anden vej, at du oplever, at du er ved at eksplodere og er bange for ikke at kunne styre det – eller måske ikke kan… Går du foroverbøjet, som i modvind eller ryger du let ”omkuld” under pres, eller vender om på hælene? Stivner du og mangler ord, når chefen eller andre siger noget til/om dig? Ændrer din vejrtrækning sig i forskellige situationer? Peger dine fødder ud til siderne, eller peger de ligefrem?

I Bodynamic systemet har man brugt årtier på, ikke blot at kortlægge musklernes funktion og samarbejde, men også på at kortlægge det, som vi kalder musklernes psykologiske funktion.

På denne aften vil deltagerne blive opfordret til både at se, lytte, men frem for alt til at lege med. Vi vil kigge på, hvordan vi oplever os selv og på, hvordan andre ser os. Vi vil prøve at finde et fælles sprog, sætte ord og billeder på det, vi ser og oplever og kommunikere dette ud til hinanden. Det bliver en aften med oplæg, kropslæsning, øvelser, teori, leg og meget andet.

Bo Bromberg Olsen er kropspsykoterapeut indenfor Bodynamic systemet og underviser endvidere på Bodynamic uddannelsen. I en lang årrække var han politimand, inden han i 2003 begyndte at arbejde indenfor socialpsykiatrien, hvorunder han tog Bodynamics psykoterapeut uddannelse. Bo er ligeledes uddannet i Bodynamic systemets chok/traume uddannelse.

Arr.: HAF

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2016/Hornsherred-Alternativ-Forening-bodynamicsystems