Kontakt

Hvordan forløser (healer) vi på celleplan?

Hornsherred Alternativ Forening inviterer til foredrag om healing på celleplan i Rejsestalden onsdag d. 2. november kl. 19 - 21.30.

Charlotte Kure er kendt for sin usædvanlige og raffinerede tilgang til livet. Hendes enkle og berigende perspektivering skeler nemlig ikke til det, vi en gang lærte om livet. Her kigges der udelukkende på livet i sin sande udgave. Og man vil opdage, at Charlotte taler ud fra begreber som vibrationer, flow, chakra, nærende, alt-er-godt, og 100 % spirituelt ansvar.

Ja, for hvis vedholdenhed, forsøg på skift af tankemønstre eller adfærdsændringer ikke hjælper os på det plan, vi virkelig behøver – hvad så? Hvordan finder vi det, der gør forskellen? Hemmeligheden er, at det i virkeligheden er ganske enkelt.

Gennem mange års erfaring har Charlotte udviklet nærende metoder til at hele på celleplan. Og denne aften tages alle deltagerne ved hånden og føres nænsomt igennem en sådan transformerende øvelse. For yderligere information om Charlotte Kure, se venligst her: www.charlottekure.com

Arr.: HAF

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2016/Hornsherred-Alternativ-Forening-celleplan