Kontakt

Kunstudstilling 5-2016 // Johnny Madsen

Johnny Madsen udstiller i Kulturhuset Rejsestalden 3. – 22. juni. Der er fernisering i forbindelse med Blå nat i Jægerspris fredag d. 3. juni kl. 19.

 

Johnny Madsen er autodidakt kunstner og debuterede i 1980´erne. Han er selvfølgelig også en af Danmarks bedst kendte og mest afholdte musikere.

Johnny Madsens malerier er portrætter eller figurer. Ikke i traditionel forstand men i en slags grundform. Der er ikke tale om portrætter af nogle bestemte mennesker, men et ønske om at skildre det menneskelige. En nysgerrighed og søgen efter den indre originalitet.

For Johnny Madsen handler det om eksistens og virkelighed. Hans malerier er i bedste forstand ekspressive malerier. Han arbejder konsekvent dybt intuitivt med et stædigt ønske om at være så sandfærdig i sin skildring af det menneskelige som muligt. ”Det er vigtigt for mig, at det ikke er for perfekt. Hvis mine strøg bliver for pæne, er det ikke rigtigt”, fortæller Johnny Madsen.

Sansningen i arbejdsprocessen er for Johnny Madsen en meget omfattende registrering af virkeligheden. Det kræver fokusering og disciplin. Hans karakteristiske farveholdninger og figurative kompositioner har fundet sin balance og rammer derfor betragteren præcist, direkte og stærkt. Malerierne opfordrer og udfordrer.

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden og Rejsestaldens Kunstudvalg

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2016/Kunstudstilling-5-2016--Johnny-Madsen