Kontakt

Kunstudstilling 8-2016 // Konrad Ross

Fremragende tysk kunstner udstiller i Rejsestalden 6. september – 7. oktober. Alle er velkomne til fernisering fredag d. 9. september kl. 15 – 17, hvor Rejsestalden byder på et glas.

Konrad Ross er fascineret af ritualer, overbevisninger og traditioner. Det er ikke interessant for ham hvor vidt disse er banale, religiøse, mærkværdige, populære, moderne eller gamle, men snarere at de eksisterer. Med sin krop genskaber Ross fortællingen. Han slår hurtige streger med oliekridt for at kunne holde billedet enkelt og holde trit med kroppens bevægelser. Gentagelsen af kroppens dele uddyber den følelsesmæssige forståelse af ritualet, og det færdige arbejde viser sprog, billede, følelser og fysiske handlinger.

 

Konrad Ross er født i Johannesburg, men bor og arbejder i Worms i Tyskland. I 1996 tog han eksamen fra Ecole d´Art Mulhouse i Frankrig, og har desuden studeret på Kunstakademie Düsseldorf i Tykland. Ross har bl.a. udstillet i Volvo Showroom, Sverige, Markgräfler Museum, Tyskland, Musée des Beaux Arts, D´Esplanade, Galerie Point Rouge og Atelier Parisien, Frankrig samt Edition og Carsten Frøkjær, København.

Arr.: Kulturhuset Rejsestalden og Rejsestaldens kunstudvalg

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2016/Kunstudstilling-8-2016--Konrad-Ross