Kontakt

Radikalisering i Danmark - årsager og løsninger

Foredrag i Kulturhuset Rejsestalden torsdag d. 3. marts 2016 kl. 19.30

Krimonolog Mohamad Hassan og Cand.mag i Tværkulturelle studier Satnam Singh deler deres erfaringer omkring årsager til og løsninger på radikalisering.

Billetter koster 40 kroner og billetsalget går ubeskåret til Venligboerne i Frederikssund: 

Billetter til foredraget købes via dette link 

Mohamad Hassan og Satnam Singh har mere end 7 års erfaring i forebyggelse af ekstremisme og radikalisering indhentet blandt de førende aktører på radikaliseringsområdet i Danmark, herunder Københavns Kommune, Høje Tåstrup kommune, Kriminalforsorgen og Rigspolitiet.

Mohamad Hassan har en politibaggrund samt en overbygning i kriminologi og har de senere år arbejdet i kommunalt regi, hvor han er i direkte kontakt med udsatte og kriminalitetstruede unge. Gennem årene har han rådgivet en lang række kommuner og institutioner i tidlig forebyggelse af radikalisering ligesom han har været tilknyttet projekter med Københavns Kommunes radikaliseringsenhed VINK, Socialstyrelsen og Kriminalforsorgen. Mohamad har endvidere fungeret som ungementor ved nogle af de mest udfordrende radikaliseringssager der har været i Danmark. Mohamad har undervist hundredevis af kommunalmedarbejdere i indland og udland, ligesom han deltager i diverse landsdækkende netværk på området.

Satnam Singh er Cand.mag i Tværkulturelle Studier, hvori han specialiserede sig i religiøse ungemiljøer og foreninger i København. Siden 2008 har Satnam været tilknyttet Københavns Kommunes radikaliseringsenhed VINK, hvor han har haft ansvar for opkvalificering af flere end tusinde kommunalmedarbejdere i indland og udland. Satnam har stor erfaring i direkte ungedialog på skoler og klubber via arbejdet i VINK, men også via projekter for Socialstyrelsen. Satnam har et nært kendskab til radikaliserede miljøer i Danmark, ligesom han har en bred indsigt i konkrete sager, der vedrører unges vej ind og ud af radikaliserede miljøer samt veje til og fra Syrien.

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden i samarbejde med Outreach.dk, der stiller sine konsulenter omkostningsfrit til rådighed.

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2016/Radikalisering-i-Danmark---aarsager-og-loesninger