Kontakt

Sommerferieaktivitet: Kalles World Tour

Kom og oplev en forrygende og anderledes trommekoncert med boremaskiner, pivedyr og ridderhjelme for børn og barnlige sjæle i Kulturhuset Rejsestalden søndag den 31. juli kl. 14.00. Du kan ved samme lejlighed besøge det hyggelige loppemarked på gårdspladsen.

Der er gratis entré, men hvis vejret bliver dårligt, går vi indenfor og her er der kun plads til 70 personer, så det bliver efter princippet: først til mølle.

Kalles World Tour 

Kalle er en konservatorieuddannet trommeslager, der har skabt sig en utrolig karriere med sit one-man show Kalles World Tour. Ud fra devisen :”Der er musik i alt og alt er musik”. Kalle har spillet på gader og stræder overalt i Danmark og det meste af verden.

Det eneste du kan være sikker på ved Kalle Mathiesen er, at du ikke kan være sikker på noget som helst. Kalle spiller også meget på bas til koncerten og bruger Loopstation, som er en form for sampler, der kan optage alle slags lyde. I 2013 blev han skandinavisk mester i Loopstation, og var desuden Lars Hjortshøjs musikalske sidekick i showet ”My Danish Collection”. Kalle har lavet radio – Weekendsax på Radio24/7, og han er kendt fra TV: So ein ding, Natholdet og Kalles Danmarks Tour på Ramasjang.

Arr.: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
17. september 2019 19:30 - 21:00
Folkeuniversitetet
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2016/Sommerferieaktivitet