Kontakt

Lav din egen luftballon

OBS! Der er lukket for tilmelding og ikke flere pladser. Velkommen en anden gang, når Rejsestalden laver børneaktiviteter.

Vinterferieaktivitet for drenge og piger i Rejsestalden tirsdag d. 16. februar kl. 11-13

For tiden vises Nulle Øigaards vidunderlige rejsebilleder i stof – en fantastisk rejse kræver selvfølgelig en luftballon! Og sådan nogle laver vi ud af stof, kurve, snore, maling m.m.

Alle børn får udleveret en ”goodybag” med deres eget materiale til at lave en luftballon. Er du under 7 år gammel, skal du medbringe en voksen, er du over 13 år er du også meget velkommen. Vi har plads til 20 børn. Du skal tilmelde dig til rss@frederikssund.dk senest søndag d. 14. februar. Deltagelse er gratis.

Tag en madpakke med og spis den i Rejsestalden efter workshoppen. Vi serverer juice for børnene og kaffe for forældrene.

Kunstnerne Tine Borg og Nana Andersen står bag workshoppen.

Luftballon Luftballon 2

Tine Borg er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi. Hun har udstillet bl.a. på Arken, Brandts Klædefabrik, Kunstforeningen Gl. Strand og Charlottenborg. Hun har lavet udsmykningsopgaver for Willumsens Museum, designopgaver for Lego og modtaget Statens Kunstfonds 3-årige stipendie. Tine bor i Hornsherred på Sjælland og underviser i billedkunst.   

Nana Andersen er uddannet på Design Seminariet, grafisk linje og Skolen for billedkunst. Hun har siden 2014 udstillet fast på Galleriet LABR i Roskilde. Nana har arbejdet som billedkunstner og keramiker i Barcelona med eget værksted og galleri fra 1998 til 2011, hvor værksted og bolig blev flyttet til Hornsherred på Sjælland. Har modtaget støtte til en række udstillinger fra Den Danske Ambassade og La Fundación Reina Isabel i Madrid. Hun har gennem sine år i Spanien udført adskillige udsmykningsopgaver for spanske vingårde, restauranter og cafeer.

Arr.: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2016/Vinterferieaktivitet-for-boern