Kontakt

Er der en voksen til stede?

Foredrag i Kulturhuset Rejsestalden ved psykoterapeut Charlotte Kure tirsdag d. 5. april kl. 19.

Holder du af dit indre barn? Lad mig bøje det i neon; Det koster kassen af lade være…

Uanset hvor kærlige vores forældre var, så har vi alle oplevet, ikke, at føle os sikre på deres kærlighed. Sådan er det bare. De gjorde det ikke med vilje; men det var hvad der skete.

Og det har en pris – som du betaler – hvis du undlader at hele dine sår indefra.

Men hvordan? Jo, denne aften bliver en kærlig en af slagsen:

• Du får nemlig belyst, hvordan du kommer dig selv til livs, helt ned på celleplan

• Du får vist hvordan du heler dit indre barn, også kaldet dine følelser

• Du får hjælp, til, at mærke ind i dine følelser, således, at du kan gå direkte hjem, og fortsætte helingen med dit indre barn

• Du får ryddet slør af vejen, de sløringer, som hindrer dig i at se klart.

Det er altså intet du skal kæmpe dig igennem, denne aften. Det gavner dig nemlig ikke. Sandsynligvis har du allerede kæmpet rigeligt, og forgæves. Det voksne er nemlig udeblevet, når man…

• undviger sig i at sige fra

• ikke føler sig god nok

• frygter symptomer og sygdom

• bruger kontrol, frem for tillid

• knokler, uden at mærke sin grænse

• er bange for skilsmisse

• bekymrer sig om hvad andre mon tænker om en

• frygter opsigelse

• bekymrer sig om økonomien

• mærker misundelse, jalousi eller magtesløshed

• Eller når man benytter sig af dramatrekanten; Offer-bøddel-redder!

En følelse varer sjældent længere en 2-3 sekunder, men de fleste af os holder fast, hvilket forlænger smerten unødigt. Så du kan nok se, hvor vigtigt det er, at give sig selv lov at mærke dem, ja, mærker det indre barn, frem for bekæmpelse.

Det vi bekæmper, består jo som bekendt.

Det indre såret barn, er det barn, der har oplevet mangel på respekt, og værdsættelse. Det barn, der er blevet påduttet, at tænke, eller føle noget bestemt. Og hvem er ikke det? Det barn der tvivler på sin egen værdifuldhed, og til tider føler sig ensom og angst.

Charlotte Kure fortæller… "Denne her del af os, er nemlig ganske irrationel og psykologisk umoden. Hun river og flår i vort indre, fordi hun er bange. Ikke fordi hun er ond, men fordi hun er barnlig, såret og bange. Hun har en evne til at forestille sig alverdens katastrofer – og hun føler sig bedst beskyttet, når hun advarer dig om mulige trusler på vejen. Hun tror, at beskyttelse skal findes i advarsler. Hun forudser det hele på forhånd, man behøver ikke en gang at vente, hendes lille skrøbelige finger skal nok pege i retning heraf. Hun er drevet af angsten for forandring. For hende er tryghed lig med det kendte, uanfægtet af kvaliteten. Stakkels lille menneske. Hun er styret af frygt, hvorfor hun også forhindrer os i at tage ved lære. Hun er omtrent 7 år – og en 7-årig kan ikke træffe sunde, afgørende og voksne beslutninger. Og for at det ikke skal være løgn, så er hun tilbøjelig til at dyrke de samme historier, igen, og igen, og igen…"

Kender du det? Jeg lover dig, det gør vi stort set alle.

Men hvad så?

Ja, du får altså vist den nærende og helende vej – til stor glæde, og gavn, for krop, sind og ånd. Så enkelt er det.

Vort ”indre barn” vil nemlig altid være en del af os – og hun vil jævnligt komme med budskaber. Det kan vi ikke ændre på. Der er brug for en voksen, når hun viser dig frygten, og til stadighed peger i retning af det, vi har brug for at hele. Meningen er, at vi kærligt skal lytte til hende – uden at lade os diktere.

Denne aften er udelukkende for dig, som er:

• nysgerrig på dig selv

• åben for nyt

• klar til at tage ansvar

• selvreflekterende

• og insisterer på forandringer

Tine Rasmussen udtaler… ”Tusinde tak for et dejligt inspirerende foredrag. Du sagde ikke én eneste ting, som jeg ikke er enig i. Og det er SÅ skønt at vide, at der er andre mennesker “derude” der tænker ligesom jeg. Samtidig fik jeg både Uha- og Aha- oplevelser undervejs – når du talte om at blive spejlet, og om at lære at række ud efter hjælp. Tusinde tak for det, også. Det tydeligst jeg tog med hjem fra i går, var dine ord om at tage 100% ansvar for egne følelser, og se at komme i gang med at hele sig selv!”.

Sofia Lykkens udtaler… ”Charlotte er i mine øjne den mest intuitive, målsatte og dedikerede kvinde, du kan finde. Har jeg haft fysiske problemer ser hun lige igennem, og rammer 100% plet på baggrunden, det som jeg reelt set med fordel kan arbejde med. Charlotte indeholder så meget kærlighed og empati, at det nærmest vil være blasfemi at kalde hende hård, men hun er meget konkret, og gider ikke det jeg kalder “bullshit”.

Janne Skou udtaler… ”Charlotte har en helt speciel evne til at se essensen i rummet, og kan med hendes autenticitet og nærværhed, komme helt tæt ind til kernen. Hun stiller omsorgsfuldt og kærligt skarpt, og skaber en forandring som kommer direkte, og uden omsvøb fra hjertet. Denne dybe kærlighed, skinner igennem alt hvad hun foretager sig, så man trygt kan give slip. Charlotte er et feminint væsen, som elsker at være kvinde, og derigennem give udtryk for den styrke som ligger heri. Hun er på alle måder en utrolig vis kvinde”.

Billetter købes direkte på Billetto:

https://billetto.dk/da/events/foredrag-er-der-en-voksen-tilstede

For yderligere information om Charlotte Kure, se her:

www.charlottekure.com

Vær velkommen ♥

Arr.: Charlotte Kure

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2016/er-der-en-voksen-til-stede