Kontakt

Glædens gåder

Foredrag i Kulturhuset Rejsestalden onsdag d. 12. april kl. 19-20.30

Dette foredrag er dedikeret til alle, der nogen sinde har haft ønsket om, at være glad, føle sig godt tilpas og optimistisk på alle planer af sit liv, uanset hvad.

En så altomfavnende glæde, kræver ifølge Energipsykologisk humør konsulent, Gitte Ziebell, at vi tør sigte højt efter energien af glæde, modsat at lade sig dirigere rundt af fortidens; nederlag, tristhed, og afvisninger, samt fortrydelse, ærgrelse og skam.

Med energi, glimt i øjet og smil på læben, vil Gitte Ziebell præsentere et anderledes perspektiv på glæde, og give praktiske steps til at skabe glæde til all-round velbefindende, og crazy happiness.

Viva la différence!

Gitte Ziebell fungerer efter mottoet, ”der er versioner over et hvert tema” og for hver verdensklasse livstils ekspert der peger os i en retning af glæde, er der en ligedannet ekspert der vil pege os ud i en lige så overbevisende, anden retning. Hvilket er grunden til, at hensigten med dette foredrag om, ”glædens gåder” blot er en invitation til at booste livsglæden, ved at høre Gitte Ziebell dele ud af sin erfaring med træne mennesker til selv, at skabe lethed og glæde i deres liv, hvor som helst, når som helst, og med hvem som helst.

Iflg. Gitte Ziebell findes der ikke en ´ved-det-hele-selvhjælps- bog´ for hertil er livet alt for uforudsigeligt - intet liv står nogen sinde stille. Jorden drejer rundt i cirkler, med en sol der er en del af en serie af billioner af andre, funklende glitrende lyse brandvarme stjerner.

Enhver må eksperimentere og undersøge sig frem til det der virker, med sit vibrerende system…

Denne aften vil Gitte Ziebell have fokus på ”hvad hvis glæde var et valg, hvad ville vi så vælge?” fordi hun tror på, at uanset hvor vi kommer fra har vi alle medfødte færdigheder og kapaciteter for at klare os, for at skabe, for at nyde, lege og for at udmærke os og forbedre os stort og graciøst.

For hvad ville det betyde hvis det ikke længere var tomme løfter at være glad uden grund?

Uanset hvad du vælger som løsning for glæde i dit liv – kig dig begejstret omkring og bid dig fast i det der virker og gør dig glad.

Vores fremtid er vores at skabe.

Pris: 100 kr. per deltager (betaling kontant i døren). Inkluderer kaffe, te og snacks.

For spørgsmål og tilmelding: Kontakt Gitte Ziebell på telefon: 30278780 eller via mail: kontakt@ziebellwellness.dk

Arr: Gitte Ziebell

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2017/Glaedens-gaader