Kontakt

Han eller hun - eller begge dele?

Få viden om det at være transkønnet i Rejsestalden torsdag d. 2. november kl. 19-21.

Kirsten Mols, som er Rejsestaldens nye frivillige, holder foredrag om at være transkønnet. Hun blev født som Poul, men i 2009 valgte hun at stå frem og fortælle – både privat og på sin arbejdsplads - at hun altid har følt sig som kvinde. Det skete i en periode, hvor hun havde en lederstilling i en stor dansk virksomhed. Hun oplevede dermed at være både mandlig og kvindelig leder.

I dag optræder Kirsten Mols jævnligt i medierne med sin historie, og med sin åbenhed bidrager hun til at synliggøre transpersoner, og gøre opmærksom på hvilke barrierer for ligestilling transpersoner møder. Hun deltager tillige i kampen for transkønnedes rettigheder, herunder kampen for retten til juridisk kønsskifte uden krav om kønskorrigerende operation og hormonbehandling.

Kirsten Mols fortæller i dette foredrag åbent, ærligt – og ikke uden sjov og selvironi - om at bedrage sig selv og leve et dobbeltliv, om endelig at stå ved at være transkønnet og om det at være transkønnet i en verden, hvor køn fortsat betyder meget for den behandling man får.

Foredraget koster 40 kroner og billetter købes via Place2book.

Arr.: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2017/Han-eller-hun---eller-begge-dele