Kontakt

Helse-weekend

D. 18-19. februar kl 10-16 kan du møde alternative behandlere fra lokalområdet i Rejsestalden.

For 17. gang afholdes der en forårs Helse-weekend i Rejsestalden. Hele weekenden vil der være rig mulighed for at få en inspirerende snak om interessante emner inden for sundhed og alternativ behandling eller nyde afslappende prøvebehandlinger til højst 100 kroner. De senere år har over 250 personer lagt vejen forbi Rejsestaldens hyggelige lokaler under hver messe.

Der vil være rig mulighed for at prøve meget forskelligartede alternative behandlingsmetoder til gavn for både krop og sjæl: Astrologi, tarotkort, healing, Bachs Blomster Remedier, klangmassage, moderne akupunktur og biodynamisk kranio-sakral terapi. De nye kropsterapiformer Omniterapi og Body-Sds vil også være repræsenteret. Måske en af talrige healingsformer er værd at prøve. Man kan købe Aloe Vera produkter og lokalt håndproducerede smykker med energigivende ædelstene og smukke perler.

Gæsterne inviteres til nogle inspirerende timer på en hyggelig og overskuelig messe i Kulturhuset Rejsestaldens stemningsfulde lokaler. Der er GRATIS ADGANG og salg af kaffe, te og økologisk hjemmebagt kage.

For yderligere information, kontakt: Sussie Baun Madsen - Tlf.: 6016 3252

  

Arr.: Sussie Baun Madsen

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2017/Helsemesse