Kontakt

Hjerteforeningens Landsindsamling 2017

Giv en hånd med, når Hjerteforeningen samler ind søndag den 30. april fra Rejsestalden

Over 466.000 danskere lider af hjerte-kar-sygdom. Du kan nu være med til at indsamle midler til forskning i nye behandlingsmetoder ved at bruge 2-3 timer.

Hjerteforeningen Frederikssund håber, at så mange borgere i Frederikssund Kommune som muligt vil melde sig og tage familie, venner og kæreste under armen og samle ind, så vi sammen kan redde liv. 

Få timer gør en kæmpe forskel.

2-3 timer tager det at være med til at samle ind til Hjerteforeningens arbejde. Og det batter. For bare 250 kroner kan en hjerteforsker fx søge efter nye resultater i en time. Derudover går pengene til Hjerteforeningens arbejde med forebyggelse, rådgivning og patientstøtte, som har en stor betydning for både den enkelte og for samfundet.

- Jo flere mennesker, der stemmer dørklokker, jo mere forskning inden for hjerte-kar-sygdomme. Men ikke kun dét. Vi ved, at det er hårdt at være pårørende, og derfor arbejder Hjerteforeningen hver dag på at skabe bedre vilkår for de pårørende, der også oplever en kæmpe omvæltning i livet, når hjerte-kar-sygdommen rammer, siger Hjerteforeningen i Frederikssund.

Sidste år blev der samlet 3,8 millioner kroner ind ved Hjerteforeningens landsindsamling.

Sådan melder du dig: Meld dig som indsamler på www.indsamling.hjerteforeningen.dk eller sms HJERTEINDSAMLER til 1414 (alm. sms takst).

Kontakt: For yderligere information kan du kontakte Hjerteforeningen på telefonnummer 70 25 00 00 eller skrive en e-mail til indsamling@hjerteforeningen.dk.

Cases:

”Jeg tør godt. Jeg har ikke noget andet valg”: https://hjerteforeningen.dk/landsindsamling/bonnie-schneider/

”Dine 2-3 timer gør en forskel”: https://hjerteforeningen.dk/landsindsamling/verdenskendt-forskning-tager-afsaet-danske-registre/

”Fakta om hjerte-kar-sygdom i Danmark”: https://hjerteforeningen.dk/alt-om-dit-hjerte/noegletal/

Arr.: Hjerteforeningen Frederikssund

Nyheder

6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2017/Hjerteforeningens-Landsindsamling-2017