Kontakt

Klovnen Tapé

Énmandscirkusforestilling for hele familien i Rejsestalden mandag d. 13. februar kl. 11 - 11.45

Tapé er ikke kun en klovn, men kombinerer klovnerierne med jonglering, artisteri, slangemenneske-kunster og musik. Forestillingen er en 40-minutters blanding af nye og klassiske klovnerier. Tapé folder sig ud med guitarspil med noderne balancerende på panden, operamusik på kobjælder, tårnhøje balancer, dressur med (næsten) ægte vaskebjørn og ikke mindst et “benene på nakken-nummer”. Det hele foregår uden ord, da Klovnen Tapé kun kommunikerer via kropssprog og mimik understreget af musik og lyde. Den ordløse form gør, at både store og små kan forstå det hele og være med.

Billetter koster 20 kroner.  Forestillingen starter kl. 11 - husk at komme i god tid.

  

Hvem er Klovnen Tapé?

Bag næsen finder man mimeren, artisten og klovnen Henrik Rasmussen. Henrik har gennem de sidste 17 år arbejdet med ordløs kommunikation og komik – dels i arbejdet med børn, når han optræder som Klovnen Tapé, dels gennem sit virke som foredragsholder og underviser i kropssprog og kommunikation.

Henrik er selvlært klovn. Han har, siden han var ganske ung, interesseret sig for cirkus og artisteri. Allerede som 16-årig begyndte han at optræde professionelt som klovn. Den ordløse, kropslige komik har været i fokus lige fra starten. Den verbale komik er ofte begrænset til en speciel aldersgruppe eller kultur, hvorimod den ordløse komik kan virke på tværs af alders- og kulturforskelle. Så selv om forestillingen først og fremmest skal være sjov og underholdende, så gør det jo ikke noget, hvis publikum samtidig kan forundres over, hvor meget man egentlig kan udtrykke uden at bruge et eneste ord.

Som artist arbejder Henrik med jonglering og balancekunst, og hvad der på cirkussprog kaldes klischnigg – det er et slangemenneske-nummer, hvor artisten laver bøjninger i leddene. Henrik tager i bogstaveligste forstand benene på nakken!

Arr.: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2017/Klovnen-Tapé