Kontakt

Smuk uden kirurgi og nåle

Workshop for kvinder i alle aldre i Kulturhuset Rejsestalden onsdag d. 24. maj kl. 18.30 – 21.30 (døren er åben fra kl. 18.15)

Workshop om gør-det-selv teknikker som afbalancerer, forynger og giver huden et løft, i stedet for at forælde og nedbryde.

Gitte Ziebell underviser og behandler i naturlig ansigtsløftning og hun tror på forkælelse af krop og sjæl som vejen til et godt helbred, samt en smukkere hud og udstråling.

Den første Gitte Ziebell underviste i gør-det-selv ansigtstræning var sig selv, og det første hun bed mærke i var at hun fik det bedre, herefter opdagede Gitte Ziebell, at hun også så bedre ud.

I begyndelsen foregik ansigtstræningen i hemmelighed, fordi Gitte mente hun måske så ændringerne som hun gerne ville se dem, så hun tav og fortsatte og det gjorde udbyttet også.

Hvor som helst og når som helst hun udførte sine ansigtsritualer, følte hun sig forfrisket, godt tilpas og behageligt afslappet bagefter og oplevelsen sad i hele kroppen længe efter.

Gitte Ziebell vil gerne nå ud til så mange som muligt, og lade hele verden få øjnene op for man ikke behøver at bruge formuer, eller lade sig skære i for at holde sig smukkere og udstråle forfrisket vitalitet.

Uanset hvilken alder vi som kvinder har, kan forskellige temaer rumle i os, og for mange er udseende og aldersforandringer blot nogle af dem.

Gitte Ziebell vil med sin ekspertise som underviser, kropsbehandler og coach inden for energi muligheder sætte en sund livgivende ansigtsglad proces i gang.

Vi vil drøfte spørgsmål som:

Hvorfor får vi rynker?

Hvad kan vi selv gøre for at mindske eller blødgøre stresslinierne i vores ansigt?

Hvordan genvinder vi rynkekontrollen?

Efter workshoppen går du hjem med tips og tricks til at lave dit eget ansigts træningsprogram.

Billet og priser

Ved bestilling af 1 stk. billet 150 kr. (som betales kontant i døren, når man kommer). Beløbet inkluderer kaffe, te, diverse snacks og undervisningsmaterialer.

For gennemførelse af workshoppen: Min: 8 deltagere - Max. 20 deltagere

For spørgsmål og tilmelding kontaktes Gitte Ziebell på tlf. 30278780, eller via mail: kontakt@ziebellwellness.dk

Arr.: Gitte Ziebell

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2017/Smuk-uden-kirurgi-og-naale