Kontakt

HipSomHap - hip hop koncert

Sommerferieaktivitet for børn og barnlige badboys søndag d. 30. juli kl. 14 i Rejsestalden.

HipSomHap er Danmarks første rap-gruppe for børn! Hiphop er en af de største musikgenrer i verden. Alligevel er der aldrig blevet lavet rap-musik til børn i Danmark. Før nu!

Den står nemlig på svedige beats og seje rim, når Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad fortæller sjove historier om at fyre den af og gøre det, man har lyst til. Missionen er at underholde og udfordre ungerne på deres egne præmisser: HipSomHap taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem.

Arrangementet er gratis, du skal bare dukke op.

Når gruppen optræder live ryger armene i vejret og alle synger, hopper, danser og tramper i gulvet. Alle er med til festen – og ikke kun som modtagere. Børnene er nemlig med til at skabe teksten, når de fx skal bestemme indholdet af en sang, der bliver freestylet ud fra de ord og rammer, børnene finder på.

HipSomHap består af Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach, der har en række udgivelser og samlet set flere end 1000 koncerter bag sig. Gruppen arbejder i øjeblikket på sit første album og har det seneste år spillet 30 koncerter på bl.a. BørneFestiBAL, Vig Festival og en række spillesteder landet over.

Arr.: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2017/Sommerferieaktivitet-for-boern