Kontakt

Juletræstænding i Jægerspris

Juleaktiviteter for folk i alle aldre i og omkring Rejsestalden søndag d. 2. december

   

  

Program:

Kl. 11-17 Besøg Jægerspris Turistinformation og Kulturhuset Rejsestalden. Her kan du blandt andet se Christian Gundtofts udstilling.

Kl. 11-16 Café Danner har åbent og serverer julemad, julegodter m.m. Der er salg fra butikken af bl.a. kunsthåndværk fra Højagergaard og der sælges også juletræer og pyntegran for Stiftelsen.

Kl. 13-17 Julebazar. Fra teatersalen på Slotsparkens Friskole stråler lyset ud gennem vinduerne. Der er lys i juletræet og duften af gran og julebag breder sig. Kom indenfor på den hyggelige skole, hvor teatersalen danner rammen om en stemningsfuld julebazar med små boder, der bl.a. sælger hjemmebag, hjemmelavede bolcher, gran, dekorationer m.v. Tag familien med og kom i julestemning. Ønsker du en bod - kontakt skolen på tlf. 30 23 20 58. Arr.: Slotsparkens Friskole.

Kl. 14.30-17 Julecafé i Vognporten. Æbleskiver, gløgg og andre lækkerier. Arr.: Jægerspris Netværk.

Kl. 14-15.30 Fernisering i Rejsestalden. Kom og mød maleren Christian Gundtoft og hans dynamiske motivverden. Rejsestalden byder på et glas. Arr.: Rejsestalden.

Kl. 14.30-15.15  HJÆÆÆLP, julemanden er blevet væk” – Vær med til at finde julemanden på en hyggelig gåtur i Slotshegnet for hele familien. Følg de røde drilske nissespor og måske møder du de søde skovtrolde… Vi går i samlet flok fra Rejsestalden kl. 14.30. Ingen tilmelding. Arr.: Rejsestalden.

Kl. 15.30 Eleverne fra Slotsparkens Friskole synger på Rejsestaldens udendørsscene. Arr.: Slotsparkens Friskole.

Kl. 15.45  JAS optræder på Rejsestaldens udendørs-scene med smagsprøver fra årets juleforestilling ”Dyrene i Hakkebakkeskoven”. Arr.: www.jas-teater.dk.

Kl. 16 Juletræet tændes af Valter Simonsen og der uddeles slikposer til de første 360 børn. Jægerspris koret sætter stemningen med et par julenumre. 

Juletræstændingen koordineres af Jægerspris Netværk og Rejsestalden.

Mange af butikkerne i Jægerspris by holder åbent med gode tilbud.

Sponsorer: • Juletræet bliver leveret fra Nordskoven af Kong Frederik Den Syvendes Stiftelse • Lyset på juletræet og slikposerne er sponseret af Jægerspris Netværk • Kørsel af juletræ varetages af Bredahl Kristensen ApS. Tak til alle!

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2018/Juletraestaending-i-Jaegerspris