Kontakt

Virkeliggør dine ønsker og drømme for 2018

Workshop i Rejsestalden lørdag den 20. januar fra kl. 10:00 – 17:00.

Skab dit eget personlige Manifest og Visionboard – så du kan virkeliggøre dine ønsker og drømme for 2018.

Skal 2018 være DIT år, hvor du ikke længere føler dig fastlåst, men fyldt med overskud, vitalitet og glæde? Så læs mere her.

Synes du tiden bare går, og du ikke får gjort de ting som virkelig betyder noget for dig, og får det dig til at føle dig tom og trist? Har du dårlig samvittighed over ikke at leve sundt, selv om du godt ved hvad der skal til, men – trods dårlig nattesøvn og utilpashed - alligevel ikke får taget dig sammen? Føler du ikke, at du er nærværende nok og ikke slår til overfor dine børn eller børnebørn, og er bange for, at det lige pludselig er for sent? Eller er du frustreret og længes efter en tættere og mere kærlig relation til din partner, hvor I er gode til at støtte og få det bedste frem i hinanden?

En positiv forandring - Genkender du noget af dette og ønsker du der skal ske en positiv forandring i 2018? - så er der hjælp og inspiration at hente på denne workshop!

Her får du konkrete redskaber, skabt bevidsthed og fokuspunkter på din fremtidige færd. Du sætter en klar intention – en personlig GPS for 2018 – og designer dit eget visionboard, som sikrer du kommer ud af følelsen af fastlåsthed, og i stedet skaber det du ønsker for dit liv.

Dig bag rattet - Jo mere bevidst du er omkring dine ønsker og længsler for livet, jo mere du kan se og mærke konsekvenserne (og din indre smerte) ved ikke at forfølge dem, des mere vækkes din indre motivation, og dit mod og vilje til at holde fast. Når du selv tager ansvar for dit eget liv og velbefindende, så styrker det din beslutning yderligere og forøger dit selvværd. Derved kan du med større succes og med dig selv bag rettet – styre og fastholde den retning i livet, der giver allermest mening og glæde for dig.

Selve workshoppen

Gennem liggende og stående afspændingsøvelser, visualiseringer, refleksioner og enkle kreative skrive – og tegneprocesser, får du mere fokus og klarhed over dine behov, ønsker og drømme. Dermed kan du bedre få øje på de steder i dit liv, hvor du med fordel kan justere.

Du udarbejder din intention. På dagen gives mulighed for at udarbejde intentioner og lavet en plan med fokuspunkter for 2018. Planen sikrer du har bevidste fokuspunkter at styre efter, og du bliver mindet om dine ønsker, behov og længsler. Derved kan du bedre tage ansvar for at forfølge og opnå dine intentioner.

Undervisningen foregår som gruppe og jeg - Maria Holm vil guide og vejlede dig gennem hele workshoppen. Jeg står også til rådighed hvis du har brug for individuel sparring og at stille spørgsmål.

Når du har gennemført workshoppen, har du:

 Et konkret Manifest og Visionboard med fokuspunkter over hvilke intentioner du har for 2018, så du blive i stand til at forfølge dine ønsker og behov.

 Nedskrevet hvad der skal til i dit liv og dagligdag, for at disse intentioner kan blive opfyldt og får brudt med uhensigtsmæssige vaner.

Du vil stå med din egen personlige Manifest for 2018, for hvordan du skaber mere af det som virkelig glæder dig og bringer overskud og mening ind i dit liv. Alle svarene ligger gemt i dig, - du skal bare finde dem frem.

Eksempler på gevinster og inspiration kunne være:

 Du får bevidsthed om, hvordan du bedre drager omsorg for dig selv, så du ikke længere behøver at føle dig trist og tom. Når du drager omsorg for dig selv og dine behov, har det en positiv og afsmittende effekt på de fleste områder af dit liv.

 Du får en mere kærlig, varm og nærværende relation til dine børn, så du ikke længere er sur og tvær når du kommunikere med dem, men bliver bedre til at forebygge og håndtere konflikter og skabe harmoni.

 Du bliver mere tilfreds i dit parforhold, fordi der kommer mere intimitet, åbenhed og dybde, og I bliver bedre til at støtte hinanden.

 Du kommer i gang med de ting du går og drømmer om, så de bliver til virkelighed.

 Du får større balance mellem privat- og arbejdsliv, så du ikke længere behøver at føle dig tynget af stress, mistrivsel og dårlig samvittighed, men får skabt det liv du allerhelst vil med overskud og mere berigende relationer til dine nærmeste.

 Du får et sundere liv, i forhold til kost, motion og pauser til krop og sind, så du ikke længere skal bebrejde dig selv over at du ikke tager dig sammen, men rent faktisk får det gjort, fordi du ved det er vigtigt og det gør dig glad og tilfreds.

Praktisk på dagen

Der er både papir, tusser, farver og skriveredskaber, så du kan udarbejde dit eget helt personlige Manifest.

Midt på dagen vil der være ½ times frokostpause og ½ times gåtur for dig selv, i de skønne omgivelser omkring Jægerspris Slot.

Du skal selv medbringe

Liggeunderlag og evt. pude og tæppe

Frokost

Vandflaske

Behageligt og varmt tøj, varme sokker eller hjemmesko

Tid og sted

lørdag den 20. januar fra kl. 10:00 – 17:00

Kulturhuset Rejsestalden v. Jægerspris Slot.

Hovedgaden 29 A, 3630 Jægerspris

Pris: kun kr. 470,- ved tilmelding senest den 31. december 2017 (inkl. moms). Derefter er prisen kr. 570,- Inklusiv div. materialer, te, kaffe og snacks.

Du kan reservere din plads, ved at betale på MobilePay 20645053 eller overføre til konto 8401 0001563057 (merkur) (kig evt. på www.mindful-health.dk for betalingsbetingelser)

Efter workshoppen

Efter workshoppen anbefaler jeg du i ugerne efter arbejder videre med dit Manifest. Måske kommer der nye ideer til dig, i forhold til evt. justeringer eller tilføjelser til det materiale du allerede har udarbejdet.

Derudover anbefaler jeg – for at du får størst muligt succes med dit Manifest – at du regelmæssigt reflekterer og evaluerer. Hæng det gerne et sted, hvor du ser det regelmæssigt.

Underviseren

Jeg hedder Maria Holm og er uddannet mastercoach, psykoterapeut MPF og MBSR mindfulness lærer. Gennem individuelle samtaleforløb og som kursusleder, har jeg de sidste 10 år hjulpet mange mennesker videre i deres liv.

Jeg kender selv til det at sidde fast, med følelsen af tomhed og meningsløshed til følge. Gennem flere uddannelser og tilegnede erfaringer i mit eget liv, har jeg kontinuerligt udviklet handlings- og forandringsstrategier, som har gjort, at jeg i dag lever et autentisk liv ud fra mine dybere behov. Jeg vil gerne inspirere dig til, hvordan du kan gøre det samme. Du kan læse mere her: www.mindful-health.dk

Arr.: Maria Holm

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2018/Virkeliggoer-dine-oensker-og-droemme-for-2018