Kontakt

Koncert med Brian McNeill og Rod Sinclair

Koncert i Rejsestalden lørdag d. 25. maj kl. 20

Billetter koster 160 kroner. OBS! Arrangementet er udsolgt.

Den skotske musiker Brian McNeill synger og spiller violin, guitar, mandola, bratsch, mandolin, concertina, og drejelire. Han var Battlefield Bands violinist fra starten i 1969 indtil 1990, og har været fast medvirkende på store musikbegivenheder som Cambridge Folk Festival, Tønder Festival og Texas Scottish Festival. Brian McNeill har skrevet sange som er nu en del af hele Skotlands sangskat, han har optrådt solo og med Battlefield Band og Clan Alba, har udgivet over 30 albums, skrevet flere romaner, et anmelderrost multimedieshow om skotsk udvandring til Amerika, The Back o' the North Wind, og ledte folkemusiklinjen på det skotske musikkonservatorium. Som pladeproducer har Brian McNeill haft afgørende indflydelse på musiklivet i Skotland, i Europa og i Amerika.

Rod Sinclair, fra Fife, har sunget sine sange fra Skotland og omegn og spillet guitar og 5-strenget banjo både solo og med Kontraband, Paddy Doyles, The Bluebell Scottish Ceilidh Band og Sula. Rod Sinclair har medvirket til samtlige Tønder Festivaler, som kunstnerisk direktør fra 1985-1990.

Med nogle af Danmarks førende unge musikere leverede Rod Sinclair originalmusik og sange til åbningen af Danmarks største nationalpark, Vadehavet. Danmarksturnéer med Skotlands store sanger og guitarist Dick Gaughan og med Christian Alvad afveksler med soloturnéer i Burkina Faso og Mali, Malawi, Skotland, Tyskland og Sverige. Rod Sinclair spillede med på 4 albums, turnerede og optrådte i Parken i København d. 26. august 2017 for 48000 glade Volbeat fans.

Musik mellem Fjordene støttes af Statens Kunstfond, Frederikssund Kommune, SuperBrugsen i Jægerspris og Hornbeer.

Arr.: Musik mellem Fjordene

Nyheder

13. august 2019
Kom og hent det
29. juli 2019
- og du er inviteret

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
6. september 2019 20:00 - 22:00
Musik mellem Fjordene
7. - 8. september 2019
Et weekendkursus i pileflet for begyndere

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2019/Koncert-med-Brian-McNeill-og-Rod-Sinclair