Kontakt

Kunstudstilling 7 // Lynne Glazzard & Tom Lundsten

Smykker og skåle i emalje i Rejsestalden 13. november - 19. december. Fernisering for alle interesserede søndag d. 1. december ifm. juletræstændingen.

Emaljering har altid været en meget personlig ting for engelske Lynne Glazzard og danske Tom Lundsten. De bruger det til at udforske forholdet mellem farve og form og registrere erfaringerne, som de deler med andre i et internationalt emaljeforum. Deres unikke perspektiv er formet af fælles interesser, der spænder over historie, geologi og udforskning af teknikker. De begrænser ikke emalje til bestemte genrer eller stilarter. I stedet lader de hver oplevelse tale til sig på sin egen måde. Emner fra tidligere omfatter landskaber, museumsobjekter og arkitektur: "Den nuværende smykkeserie er inspireret af form og linjer i småsten, slebet og poleret af Nordsøens bølger; en historisk forbindelse mellem Storbritannien og Danmark og vores fælles kærlighed til havet", fortæller Tom.

 

Både Lynne og Tom begyndte at arbejde med emalje omkring 2000 og sluttede sig til Guild of Enamellers. De tilbyder workshops og arbejder uafhængigt i henholdsvis Storbritannien og Danmark. Det nuværende samarbejde begyndte, da Tom lærte Lynne ætsning. De erkendte, at deres kompetencer og interesser supplerede hinanden og dannede et partnerskab for at samarbejde om udvikling af nye idéer. Pebble-samlingen kombinerer Lynnes designidéer med Toms tekniske ekspertise og en fælles kærlighed til emaljens farver og gennemsigtighed.


www.lynne-glazzard.co.uk

www.lundsten-emalje.dk

Arr.: Rejsestalden og Rejsestaldens kunstudvalg

Nyheder

13. august 2019
Kom og hent det
29. juli 2019
- og du er inviteret

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
6. september 2019 20:00 - 22:00
Musik mellem Fjordene
7. - 8. september 2019
Et weekendkursus i pileflet for begyndere

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2019/Kunstudstilling-9--Lynne-Glazzard--Tom-Lundsten