Kontakt

Mormors JuleKagebord

Skønne julekager og skønsang fylder Rejsestalden lørdag d. 14. december kl. 14 - 16

OBS! Arrangementet er fuldt booket. Velkommen næste gang, vi afholder Mormors Kagebord i en sønderjysk version. Læs om Mormors sønderjyske kagebord. 

Det er som altid Rejsestaldens frivillige stab "Staldfolket", der i samarbejde med personalet i kulturhuset står bag de mange forberedelser til dette populære arrangement. Der skal synges, og traditionen tro starter man med kaffe og nyder de mange dejlige, hjemmebagte kager, som bages til lejligheden. Mange af dem er lavet efter fine gamle opskrifter. Ulla Jørholt sidder ved klaveret og sørger for, at den smukke tone holdes til dagens udvalgte sangtekster. Bordene er dækket forskelligt op med skønne gamle porcelænsstel og hæklede servietter lavet af Sys Andersen fra Staldfolket.

Vi søger kagebagere. Sidste gang arrangementet blev afholdt, blev gæsterne modtaget af et imponerende kagebord. Det skyldes de mange, som bringer kager til dagen. Rejsestalden søger derfor igen folk, der vil bage til Mormors Kagebord. Denne gang gælder det dine bedste opskrift på julekager. Du kan melde dig som bager til Anja Boe Manley på mail: alind@frederikssund.dk.

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2019/Mormors-Julekagebord