Kontakt

Mormors JuleKagebord

Skønne julekager og skønsang fylder Rejsestalden lørdag d. 14. december kl. 14 - 16

Det er som altid Rejsestaldens frivillige stab "Staldfolket", der i samarbejde med personalet i kulturhuset står bag de mange forberedelser til dette populære arrangement. Der skal synges, og traditionen tro starter man med kaffe og nyder de mange dejlige, hjemmebagte kager, som bages til lejligheden. Mange af dem er lavet efter fine gamle opskrifter. Ulla Jørholt sidder ved klaveret og sørger for, at den smukke tone holdes til dagens udvalgte sangtekster. Bordene er dækket forskelligt op med skønne gamle porcelænsstel og hæklede servietter lavet af Sys Andersen fra Staldfolket.

Vi søger kagebagere. Sidste gang arrangementet blev afholdt, blev gæsterne modtaget af et imponerende kagebord. Det skyldes de mange, som bringer kager til dagen. Rejsestalden søger derfor igen folk, der vil bage til Mormors Kagebord. Denne gang gælder det dine bedste opskrift på julekager. Du kan melde dig som bager til Anja Boe Manley på mail: alind@frederikssund.dk.

Tilmelding: Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig på 47 35 27 70 eller rss@frederikssund.dk. Oplys navn, antal deltagere og om du medbringer kage (og gerne hvilken slags).

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

13. august 2019
Kom og hent det
29. juli 2019
- og du er inviteret

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
6. september 2019 20:00 - 22:00
Musik mellem Fjordene
7. - 8. september 2019
Et weekendkursus i pileflet for begyndere

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2019/Mormors-Julekagebord