Kontakt

Mormors JuleKagebord

Skønne julekager og skønsang fylder Rejsestalden lørdag d. 14. december kl. 14 - 16

Det er som altid Rejsestaldens frivillige stab "Staldfolket", der i samarbejde med personalet i kulturhuset står bag de mange forberedelser til dette populære arrangement. Der skal synges, og traditionen tro starter man med kaffe og nyder de mange dejlige, hjemmebagte kager, som bages til lejligheden. Mange af dem er lavet efter fine gamle opskrifter. Ulla Jørholt sidder ved klaveret og sørger for, at den smukke tone holdes til dagens udvalgte sangtekster. Bordene er dækket forskelligt op med skønne gamle porcelænsstel og hæklede servietter lavet af Sys Andersen fra Staldfolket.

Vi søger kagebagere. Sidste gang arrangementet blev afholdt, blev gæsterne modtaget af et imponerende kagebord. Det skyldes de mange, som bringer kager til dagen. Rejsestalden søger derfor igen folk, der vil bage til Mormors Kagebord. Denne gang gælder det dine bedste opskrift på julekager. Du kan melde dig som bager til Anja Boe Manley på mail: alind@frederikssund.dk.

Tilmelding: Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig på 47 35 27 70 eller rss@frederikssund.dk. Oplys navn, antal deltagere og om du medbringer kage (og gerne hvilken slags).

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

7. oktober 2019
Sådan så det ud da Rejsestalden var til broåbning

Kalender

1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden
31. oktober 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
3. november 2019 10:00 - 14:00
Vær med til at redde liv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2019/Mormors-Julekagebord