Kontakt

Soul Motion - plads til at blomstre

Undervisning for 16-99 år i dans, bevidsthed og mindful bevægelse i Rejsestalden onsdag den 6. november kl. 19

Rejsestaldens dansefestival præsenterer for første gang udenfor København Soul Motion® med Camilla Steen Larsen. Room to Bloom/plads til at blomstre bliver en aften hvor vi gennem dans, bevidsthed og mindful movement kommer ét skridt tættere på os selv. Vi starter med at finde hjem i kroppen for at skabe nærvær. Vi lader pausen imellem to skridt - imellem fortid og fremtid - være lige så dynamisk som dansen. Vi inviteres til at slippe det der ikke længere er vigtigt og give plads til dét, der er i live lige nu.

Måske bliver det begyndelsen på at se livet som en dans fuld af glæde og nydelse, hvor der er ikke noget der skal fikses, du er perfekt lige som du er. Vi får mulighed for at tage en pause, justere og lade op og bevidst bevæge os i alle retninger med lige meget opmærksomhed og uden nogen form for præference, forventning eller holdning.

Plads til dig til at blomstre er holdt af Camillas unikke nærvær og evne til at se rummet. Vi danser til nøje udvalgt musik fra hele verden og du kan blot læne dig ind i lige nu med alle dine nuancer - du er en inspiration – du har plads til at blomstre.

Camilla siger: “Jeg ønsker at vi alle når til, at det er ligegyldigt hvad det hedder, det er dans og vi fremmer vores bevidsthed. Dans påvirker vores nervesystem, dans stimulerer, heler, får os ud af det vante. Lad os mødes i hjertet og danse derfra på og udenfor dansegulvet, verden har brug for os. Jeg glæder mig til at vi mødes når vores soul in motion blomstrer”.

Ingen tidligere danseerfaring er nødvendig, kun din nysgerrighed og ønske om at bevæge sig og blive dig.  Kom som du er og du er ekstra forberedt.

Billetter koster 50 kroner. Køb billet.

Læs om andre arrangementer i vores dansefestival.

Om Camilla

Camilla Steen Larsen lever passioneret sin drøm om at bringe dans og bevægelse som en livsstil til verden og har skabt Mastering of Self training udfra håbet om at vi alle finder til ro med at være gode nok. Camilla har 28 års erfaring indenfor undervisning i dans og bevægelse og gennem kroppen at gå vejen. Hun er ejer af Be moved, et smukt dansestudie på Frederiksberg. Hun rejser verden rundt og underviser i workshops samt ved Soul Motion® Teacher Trainings og med en blændende livshistorie er hun en inspirerende kvinde at være i nærheden af. For mere om Camilla og Be moved: www.be-moved.dk og hendes blog www.camilla.life

Arr.: Rejsestalden

Nyheder

9. december 2019
Vi ses i 2020
19. november 2019
til Sæby
19. november 2019
Så mød op til bestyrelsesvalg

Kalender

13. november - 19. december 2019
Smykker og skåle i emalje
14. december 2019 14:00 - 16:00
Kage og fællessang
28. december 2019 20:00 - 22:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2019/Soul-Motion