Kontakt

Storytelling

Inspirerende gå-hjem-møde i Rejsestalden mandag d. 8. april kl. 14-16

Mød Emil, Business Developer & Digital Specialist fra Volume, og Asger, der arbejder med at udvikle kreative idéer og digital eksekvering. Hvordan fanger man folk ind til sine arrangementer? Hvad er det sidste nye indenfor storytelling og de sociale medier? Måske er du ansvarlig for markedsføringen af arrangementer i en forening, erhvervslivet eller i kommunen. Vi slutter af med at udveksle erfaringer og slukke tørsten med en fyraftensøl.

Kl. 14.00 – 15.00 Kloge, inspirerende og lærerige ord fra Asger og Emil

Kl. 15.00 – 15.30 Q & A

Kl. 15.30 – 16.00 Snak ved bordene

Billetter koster 100 kroner inkl. en fyraftensøl. Køb billet inden den 25. marts.

Hvem skal du lytte til:

Emil arbejder til daglig med planlægning, kreativ udvikling og eksekvering af markedsføringskampagner hos bureauet VOLUME. Her har han bl.a. arbejdet med Sundhedsstyrelsen og Dansk Lives Music Against Drugs-kampagne, projektet Musikmetropolen og Nordisk Kulturfonds støtteprogram Puls. Udover det har han arbejdet på Microsofts kampagne med sangerinden Mø og med kampagner og projekter for IBM, JBS, Hi-Fi Klubben m.fl. Emil har desuden tidligere arbejdet med publikumsudvikling for blandt andet Frost Festival og Det Musiske Hus og underviser i koncept- og idéudvikling på Innovative Music Management.

Asger arbejder til dagligt med at udvikle kreative idéer og digital eksekvering på en bred vifte af kampagner såsom Sundhedsstyrelsen og Dansk Lives Music Against Drugs-kampagne, workshopforløb for Musikmetropolen og Roskilde Festivals adfærdskampagne ‘Orange Together’. Han har 10 års erfaring fra livemiljøet, som founder og musikchef for Wonderfestiwall på Bornholm og har desuden arbejdet som manager, arbejdet med produktion og afvikling på Roskilde Festival, Frost Festival m.fl. samt siddet i bestyrelsen på Spillestedet Stengade. Asger har tidligere arbejdet som Digital Strateg og PR Specialist hos bookingagenturet Nord Booking, hvor han arbejdede med digital optimering og online markedsføring for bureauet og dets artister, herunder Rasmus Seebach, Burhan G, Aqua m.fl.

Arr.: Rejsestalden. Arrangementet er en del af Kulturfuglens digitale tema i april.

Kender du Kulturfuglen? Kulturfuglen repræsenterer Kulturhuset Elværket, Frederikssund Bibliotekerne og Kulturhuset Rejsestalden.

Vi samarbejder om at skabe oplevelser til dig med fokus på fællesskab. Vores kulturkalender kan du hente i vores huse eller på nettet. Den samler arrangementer fra de tre kultursteder og bringer dem videre til dig.

Kalenderen udkommer tre gange årligt, og heri får du en oversigt over de mange aktiviteter, som Kulturfuglen står for rundt omkring i Frederikssund Kommune.


Emil, Volume

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2019/Storytelling