Kontakt

Vi mindes Kim Larsen sammen med Gasbox Duo

I forbindelse med kulturnatten Blå Nat i Jægerspris fredag d. 7. juni kl. 18-19.15

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand, og det vil vi mindes sammen med jer til Blå Nat fredag den 7. Juni. Kom forbi Rejsestaldens scene kl. 18.00-19.15, hvor Gasbox Duo tager dig en tur ned af memory lane og mon ikke at du kan synge med på de fleste sange?

I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre…

Gasbox Duo spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front når de giver publikum en optræden fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme.

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn.

Gratis entré.

Arr.: Jægerspris Netværk og Rejsestalden

Nyheder

13. august 2019
Kom og hent det
29. juli 2019
- og du er inviteret

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
6. september 2019 20:00 - 22:00
Musik mellem Fjordene
7. - 8. september 2019
Et weekendkursus i pileflet for begyndere

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2019/Vi-mindes-Kim-Larsen