Kontakt

Vi mindes Kim Larsen sammen med Gasbox Duo

I forbindelse med kulturnatten Blå Nat i Jægerspris fredag d. 7. juni kl. 18-19.15

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand, og det vil vi mindes sammen med jer til Blå Nat fredag den 7. Juni. Kom forbi Rejsestaldens scene kl. 18.00-19.15, hvor Gasbox Duo tager dig en tur ned af memory lane og mon ikke at du kan synge med på de fleste sange?

I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre…

Gasbox Duo spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front når de giver publikum en optræden fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme.

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn.

Gratis entré.

Arr.: Jægerspris Netværk og Rejsestalden

Nyheder

7. oktober 2019
Sådan så det ud da Rejsestalden var til broåbning

Kalender

1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden
31. oktober 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
3. november 2019 10:00 - 14:00
Vær med til at redde liv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2019/Vi-mindes-Kim-Larsen