Kontakt

Blå Nat 2020

Årets kulturnat i Jægerspris fredag den 5. juni kl. 16-22

 

Blå Nat byder altid på oplevelser i hele byen. Hovedgaden forvandles til sprudlende gågade fra Vinkelvej til Lejrvej i tidsrummet 15.00-22.00. Du kan handle i byens butikker hele aftenen, og opleve at mange af butikkerne har gjort noget særligt ud af det. Der er traditionen tro Dannermarked, som foregår på den afspærrede del af hovedgaden. Dannermarkedet rummer boder varetaget af private, af kulturinstitutioner, af politikere og af foreninger. Rejsestalden præsenterer god musik fra scenen, på gårdspladsen og på hovedgaden.

Vær opmærksom på, at der sker rigtig meget mange steder i byen. Årets Blå Nat program er på trapperne… Indtil videre kan du komme på omvisning kl. 16 på Jægerspris slot (mere info følger).

Vil du have en gratis bod eller optræde på gaden til Blå Nat, så skriv til Dannermarked koordinator Lars Olsen / Jægerspris netværk: larols@ncc.dk

Musikken støttes af Jægerspris Netværk og Frederikssund Kommune og traditionen tro er Niels Sømand konferencier.

Denne aften kan du parkere i Jægersprislejren på Hovedgaden.

Tak for hjælp:

Staldfolket, det frivillige team i Rejsestalden

Årets plakatkunstner: Claus Brusen

Frederikssund Kommune for koordinering med vejlukning

Kong Frederik Den Syvendes Stiftelse for vejomlægning

Blå Nat arrangeres i et herligt samarbejde mellem Jægerspris Netværk og Rejsestalden. Jægerspris Netværk står for markedet, koordinering og vejlukningen. Rejsestalden står for PR, koordinering og sceneprogrammet. Jægerspris Netværk kører to barer, som finansierer musikken og mad til de frivillige, og Rejsestalden kører en bar i Kulturhuset som finansierer al PR. Sådan hænger det hele sammen.

Nyheder

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
17. marts - 17. maj 2020
Alting vokser og gror som følge af en forbundethed
8. april 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2020/Blaa-Nat-2020