Kontakt

Kom dog med på en herlig cykeltur i Jægerspris Skydeterræn…

Cykeltur for alle søndag den 17. maj kl. 10-13

Ingen tilmelding, turen er gratis og alle er velkomne.

OBS! Mødested er Jægerspris Hovedgård, Kulhusevej 7, 3630 Jægerspris.

Så skal der cykles, når Dansk cyklistforbund, Frederikssund afdeling sidder klar på sadlen og tager dem der har lyst med ud på en skøn guidet forårs cykeltur omkring Jægerspris Skydeterræn. Cykelturen er arrangeret i samarbejde med Rejsestalden i anledning af festivalugen NATUR’ligvis, hvor Rejsestalden sætter spot på Klima, natur og miljø. Find cyklen, hjelmen, drikkedunken, madpakken og det gode humør frem. Så enkelt er det. Jørgen Vick og Steen Ribov fra Dansk Cyklistforbund tager imod. Turen varer 2.5 – 3 timer og køres i et tempo, så alle kan være med. Der køres ikke på Kulhusvej. Turen slutter ved Rejsestalden, som byder på kaffe og kage. 

Arrangementet er en del af NATUR´ligvis, Rejsestaldens klima-, natur- og miljøfestival i uge 20. Se hele programmet for festivalen.


Cylistforbundet blev stiftet i 1905. I Frederikssund Kommune har man i mange år haft en repræsentant, men i 2017, var der tre personer, som satte sig sammen og oprettede Frederikssund afdelingen. Foreningen er upolitisk, og arbejder for alle der cykler. De har et godt samarbejde med kommunen, cyklistforhandlerne, Movia og turistkontoret. De vil også meget gerne have et godt samarbejde med de cykelhold, der er i kommunen, for jo flere der står sammen, jo stærkere står man. Afdelingen i Frederikssund kæmper for alle der cykler, for at få flere og bedre cykelstier, bl.a. Kulhusestien, som der arbejdes på pt. Bedre skiltning, bedre cykelparkeringer, og en cykelbus, der kører over Kronprinsesse Marys bro til Vinge station. Afdelingen laver nogle enkelte ture og arrangementer i løbet af året, hvor alle kan deltage. Læs mere om Dansk Cyklistforbund.

Arr.: Dansk Cyklistforbund, Frederikssund afd. i samarbejde med Rejsestalden.

Nyheder

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
17. marts - 17. maj 2020
Alting vokser og gror som følge af en forbundethed
8. april 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2020/Cykeltur-i-skydebaneterraenet