Kontakt

Helseweekend

Alternative behandlere fra nærområdet inviterer til helseweekend i Rejsestalden 15. og 16. februar. Begge dage kl. 10-16.

I år har helseweekenden 20 års jubilæum som tilbagevendende begivenhed i Jægerspris. Igennem 20 år har cirka 15 lokale alternative behandlere arrangeret helseweekend i Rejsestalden. Det er et fælles initiativ, hvor alle deltagere giver et nap med under afholdelsen. Den snart 85 årige lokale zoneterapeut, Laiff Pedersen fra Jægerspris, startede netværket i år 2000. Siden har den velbesøgte helseweekend været afholdt hvert år den 3. weekend i februar i Rejsestaldens hyggelige rammer.

Hele weekenden er der rig mulighed for at få en god snak om sundhed og alternativ behandling eller du kan nyde afslappende prøvebehandlinger til højst 150,00 kr. Det er en lille hyggelig messe, hvor udelukkende lokale behandlere deltager, så der er ikke langt til den valgte behandler, hvis du får lyst til mere efter besøget på messen.

På messen kan der prøves meget forskelligartede alternative behandlingsmetoder til gavn for både krop og sjæl: Astrologi, tarotkort, flere forskellige healingsformer, healingsmassage, tankefeltterapi, akupunktur og vakuumterapi, zoneterapi, biopati, sjælelæsning og krystalhealing, clairvoyance og medieskab. De nye kropsterapiformer Omniterapi og Body-Sds vil også være repræsenteret. Du kan købe lokalt håndproducerede smykker med energigivende ædelstene og smukke perler, håndlavede Feng Shui ophæng og fantastiske krystaller.

Gæsterne inviteres til nogle inspirerende timer på en hyggelig og overskuelig messe i Kulturhuset Rejsestaldens stemningsfyldte lokaler. Der er gratis adgang og salg af kaffe, te og hjemmebagt økologisk kage.

Arr.: Alternative behandlere fra nærområdet

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2020/Helseweekend