Kulturhuset Rejsestalden

Koncert med Jimmy Jørgensen

Torsdag den 10. september kl. 20. 

OBS! Koncerten er desværre aflyst.   

Sundhedsmyndighederne har, på baggrund af en ny samlet vurdering af smittesituationen, besluttet at indføre en række tiltag i hele landet, der skal forebygge en øget smittespredning.

Opfordringen fra Sundhedsmyndighederne går på, at lokale myndigheder opretholder eller genetablerer alle særlige smitteforebyggende tiltag på alle forvaltningsområder, eller iværksætter nye tiltag, der kan virke smitteforebyggende (fritid, kultur, teknik m.v.).

Vi har derfor vurderet, at det ikke er forsvarligt at samle 200 mennesker og aflyser koncerten. Vi arbejder på at finde en ny koncertdato, så hold øje med vores hjemmeside.

Alle, der har købt billet, får deres penge retur.

Jimmy Jørgensen under koncert

Den karismatiske sanger Jimmy Jørgensen er en alsidig herre. Han tog springet fra blikkenslager til forsanger i bandet Hotel Hunger, og senere har han medvirket i både film og tv-serier.

I 2010 vendte Jimmy tilbage til solistrollen og udgav i 2011 sit andet solistalbum; ‘A Face in the Crowd’, der som forgængeren ‘Come into my Sleep’, er en række fortolkninger af andre kunstneres kompositioner.

Begge plader blev til i et tæt samarbejde med Jimmys mangeårige ven; produceren Boi Holm. I fællesskab har de lavet en unik samling af fortolkninger af så forskelligartede sange som 10CC's I'm Not In Love, og Alice Bridges I Love The Nightlife som i Jimmy Jørgensen og Boi Holms magiske lydunivers bliver til en helstøbt enhed, selvom de oprindeligt er ret forskellige.

Sidste gang den musikalske duo turnerede blev det til seks stjerner i Gaffa. Og der er i den grad også noget at glæde sig til, når de igen tager ud og spiller. Denne gang som både trio og kvartet. Hør Jimmys fantastiske fortolkninger af de store internationale hits Gnarls Barkley’s “Crazy”, Britney Spears’ “...Baby One More Time” og selvfølgelig også Jimmys egne hits såsom ”Smil prinsesse”, ”Vent på mig” og ”Lidt til og meget mere” - Jimmy kan synge lige hvad hjertet begærer.

Arr.: Rejsestalden