Kulturhuset Rejsestalden
11. maj 2020

Virtuel Blå Nat 2020

Årets kulturnat i Jægerspris fredag den 5. juni gennemføres virtuelt

Som følge af Covid-19 bliver årets Blå Nat omdannet til en virtuel folkefest, hvor vi er sammen hver for sig. 

Vi har oprettet Facebooksiden Kulturnatten Blå Nat. Her har du mulighed for at deltage i årets Virtuelle Blå Nat. Gå gerne ind og "like" siden med det samme.

Plakat til virtuel Blå Nat 2020 lavet af kunstner Signe Bagger

Lad os feste og hygge os Grundlovsdag fredag den 5. juni 2020. Kulturnatten Blå Nat, som man kender den, er blevet ramt af virus og aflyst, men arrangørerne bag Blå Nat opfordrer alle til at fejre livet og hylde det mangfoldige kulturliv hjemme i stuerne. Måske i haven. På altanen eller hvor du i denne tid befinder dig.

Blå Nat går virtuelt

Livestreaming koncert, konkurrencer, Blå Nat to go menuer, tilbud i butikkerne og meget andet arbejder arrangørerne Jægerspris Netværk og Rejsestalden med at få sammensat og opfordrer alle der vil være aktør denne aften til at lægge det op på Blå Nats facebookside. Gode tilbud, konkurrencer, sjove indslag, inspiration, tanker, billeder eller hvad man nu vil bidrage med. Tag skærmen med i festen og hold løbende øje hele aftenen på Blå Nats Facebook side. Måske vinder du en konkurrence. Måske ser du din by med nye briller. Måske kan du handle gode tilbud online. Måske vil du lytte til en god koncert eller et debatindlæg. Måske vil du slet ikke være på skærm og bare feste med på din egen måde.

Flag i hele byen

Vi opfordrer til, at alle pynter op med flag inde som ude, tager den festlige garderobe frem, pudser krystalglassene og gør klar til årets fest derhjemme. Gør noget rart for dig selv og giv inspiration videre på facebooksiden.

Ude er godt, men hjemme er bedst... i disse tider

Arrangørerne opfordrer også til, at man holder sig hjemme til Blå Nat og passer godt på hinanden, og at man ikke handler ind til Blå Nat på samme dag, men spreder sine indkøb.

Spørgsmål vedrørende Blå Nat kan stilles til Rejsestaldens leder Anja Boe Manley ved at skrive til alind@frederikssund.dk