Kulturhuset Rejsestalden

Et liv med nyt perspektiv

Et tankevækkende foredrag torsdag den 20. maj kl. 19

Billetter koster 60 kroner. Køb billet

HUSK at du skal vise Coronapas og ID ved indgangen. 

Portrætfoto af Christian Lehrmann, foto Christian Lehrmann

Vores samfund er i stor forandring og det kan godt komme til at ligne en storm i vores ydre verden.

Er du god til at holde fast i dine indre værdier, den retning du som menneske begiver dig i? Har du opmærksomhed på de mål du har sat, som driver dit liv og motivation til at vokse som menneske?

Christian Lehrmann fra Jægerspris tager dig med på en metafysisk rejse gennem dine tanker. Dine tanker er din indre verden, den måde du ser livet på, den måde du ser dig selv på. Tankevidenskab er systematisk og forudsigelig, når man begynder at forstå systemet.

De gamle Grækere lærte os ’’Du bliver hvad du tænker’’. Den sætning er grundlaget for foredraget som kommer omkring målsætning, tanker og resultater. Lær om hvordan dine tanker kan skifte fra at være din største modspiller til at være din drivkraft til livsglæde og meningsfuld livsførelse. Vi kommer forbi mange aspekter af vores indre tankesystem, også den del af dine tanker som du måske ikke har kontakt med til daglig. Vær klar på at lære noget nyt om dig selv. Et spændende foredrag hvor du bliver introduceret til nye brugbare indsigter.

Kom glad og gå hjem med ny inspiration til hvordan du ser dig selv i den verden du lever i lige nu.

Arr.: Rejsestalden