Kulturhuset Rejsestalden

Pinsevandring på Fjordstien

Søndag den 23. og mandag den 24. maj med mulighed for at købe frokost 23. maj

Folk vandrer ved Isefjord, foto Camilla Hultén

Vær med i en smuk, coronavenlig fællesvandring hver for sig eller med din egen boble Pinsedag og/eller 2. Pinsedag. Gå eller cykl kort eller langt den ene dag eller begge dage og overnat eventuelt i et af de mange sheltere, B&B´s, hoteller eller baghaver på ruten. Kom ind i Rejsestalden og få inspiration til din rute eller kontakt VisitFjordlandet. Husk at sheltere skal bookes på forhånd.

Medbring din egen mad eller køb en frokostbillet senest 16. maj. Vi leverer frokost søndag den 23. på to forskellige steder af ruten kl. 12-13: Parkeringspladsen ved Dalby Huse Strand og Parkeringspladsen ved Selsø Møllekrog. Frokosten leveres i bæredygtig og nem emballage af Gershøj Kro & Strandhotel, og vi kan godt love, at det smager godt. Der kan desværre ikke tages hensyn til allergener. Mættende frokost inklusiv dessert koster 150 kroner + billetgebyr. Medbring selv drikkevarer. 

Det kræver ikke tilmelding at være med i fællesvandringen med mindre du ønsker frokost. Husk at passe på hinanden og naturen. Vi ses på Fjordstien.

Køb billet til frokostudlevering 23. maj kl. 12-13 ved Dalby Huse Strand, 3630 Jægerspris

Køb billet til frokostudlevering 23. maj kl. 12-13 ved Selsø Møllekrog, 4050 Skibby

Vi gør opmærksom på, at hvis der sælges færre end 20 frokoster, aflyses frokosten af hensyn til leverandøren og du får dine penge retur. 

Rejsestalden ønsker at pinsevandringen skal være en årlig tilbagevendende begivenhed, som involverer lokale aktører og derfor hører vi meget gerne fra foreninger, organisationer og private aktører, der kunne tænke sig at byde ind med kultur- og naturaktiviteter på eller i umiddelbar nærhed af Fjordstien i Frederikssund Kommune.

Forslag til ruter langs Fjordstien rute 40  (kilometerangivelse er cirkatal):

Kulhuse – Kongeegen = 7 km

Kongeegen - Jægerspris = 10 km

Vester Strand – Dalby Huse Strand = 10 km

Dalby Huse Strand – Kyndby Huse = 6 km

Kyndby Huse – Hammer Havn = 10 km

Skibby - Østby = 10 km

Vær opmærksom på, at Fjordstien ofte ledes væk fra fjorden ad landeveje idet det ind i mellem ikke er muligt at gå langs fjorden. Det kan f.eks. skyldes at der er for sumpet. Mange af strækningerne går desuden gennem skovområder.

Der er mange gård- og landbutikker, hvor der kan provianteres og mange steder at overnatte. Vi hjælper som nævnt meget gerne med at planlægge din rute i detaljer. 

Arrangement: Rejsestalden