Kulturhuset Rejsestalden

Fremtiden efter Corona-krisen

OBS! Arrangementet kan ikke afholdes som planlagt den 15. april, men afholdes så snart som muligt.

Coronapandemien kom ud af det blå, og i løbet af en formiddag var store grupper af både børn og voksne dømt hjem i pyjamas foran computeren og de ældre sat i isolation. ”Intet bliver det samme som før,” forlød det i avisernes overskrifter, uanset om det var indenfor erhvervslivet, arbejdslivet, kulturlivet eller professionel fodbold.

Coronapandemien er det, man i fremtidsforskning kalder for et wildcard. Et wildcard er noget, der sker så pludseligt, at der ikke er mulighed for en gradvis tilpasning. Der er lille sandsynlighed for at det sker, men sker det, kan det have store konsekvenser og skabe stor usikkerhed om fremtiden.

Hvordan vil Corona-krisen påvirke fremtiden? Vil vi hurtigt komme tilbage til "normalen" eller vil den sætte mere langvarige spor?

Få et nuanceret bud på de nye muligheder og udfordringer og på tre vidt forskellige scenarier for fremtiden – efter pandemien.

Fremtidsforsker Anne-Marie Dahl har holdt stribevis af foredrag og workshops om, hvordan megatrends og modtendenser påvirker fremtidens forbrugere og borgere.  

Foredraget koster 100 kroner. 

Anne-Marie Dahl med mundbind foran planche med coronavirus, foto melli666

Arrangement: Rejsestalden