Kontakt

Festlig Finalekoncert


Musik over broen

Så nærmer tiden sig for den store musikalske finale i Musik over Broen. Det er samtidig den 10. koncert foreningen holdet. Musik over Broen blev stiftet i forbindelse med kommunesammenlægningen til den nye store Frederikssund Kommune, og initiativet havde til formål at give det musikalske liv i den nye kommune et skub fremad i kvalitet og derved styrke den musikalske mangfoldighed. Der har været afholdt en række opvarmningskoncerter – i alt 9 – forskellige steder i kommunen, alle af høj kvalitet, forud for projektets endelige mål: Den store dobbelte finalekoncert i Jægerspris.

Vejen frem til finalen har iflg. Kenneth Jensen, der er formand for Musik over Broen, ikke været brolagt med guld, men det er alligevel lykkedes at samle de fornødne penge til at lave en rigtig flot finale, og vi glæder os enormt til at byde publikum velkommen til de største og flotteste koncerter vi endnu har præsteret - ja, måske sågar de største klassiske koncerter nogensinde i kommunen - siger han.

Det er lørdag den 21. og søndag den 22. juni der inviteres til festlig koncert i Sogneskolens hal i Jægerspris. Stedet er iflg. Kenneth Jensen valgt på baggrund af den gode akustik, som de der var med ved forårskoncerten sidste år vil kunne genkende. Musik Over Broens kor og orkester med over 150 amatører fra hele kommunen bevæger sig sammen med professionelle solister og musikere rundt i populære operaers mange hjørner med festlige og iørefaldende melodier, og med musikalske overraskelser undervejs. Koncerten begynder begge dage kl. 14.00, og billetter á 100 kr. købes hos Frederikssund Avis, Nordea i Frederikssund Aagaards Blomster i Slangerup, Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris og Bog & Idé i Skibby.

De tre solister ved finalekoncerterne bliver stjernetenoren fra den kgl. Operas Niels Jørgen Riis, der sang Schuberts Ave Maria ved Prins Joachim og Marie Cavallier's bryllup her i maj måned. Desuden bliver der mulighed for et genhør med Winnie Merete Barret, som sidst fortryllede os i gymnasiets festsal i marts måned ved en koncert sammen med sin mand, Sigurd Barret. Endelig medvirker Musik over Broens egen fantastiske Stig Möglich Rsmussen.

Udover de tre solister, det store kor og orkester medvirker dansere fra Dance Studio M, Frederikssund, slagtøjsgruppe fra Frederikssund Musikskole, Jægersprisgarden og acteurs fra den frederikssundske vikingescene. Så Kenneth Jensen tør godt love det bliver en musikalsk og kunstnerisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Ved koncerterne vil man da også komme til at høre Pucinnis Nessun Dorma, ikke med Pavarotti eller Paul Pot men med Niels Jørgen Riis, O Fortuna fra Carl Orffs Carmina Burana, der var DR1’s X-factors kendingsmelodi, genhøre Jerome Kerns Old Man River med bassanger Stig Möglich Rasmussen og sopranen Winnie Merete Barret i bl.a. Wienerblut fra Johan Straus’ operette Wienerblut.

Desuden vil man komme til at opleve uddrag af Bizets Carmen, Carl Nielsens Maskarade, Verdis La Traviata og Aida, Griegs Landkjenning, Lehars Den glade enke og Mozarts Tryllefløjten.

Det hele bindes musikalsk sammen af de to dirigenter Syssen Kappel og Bo Davidsen, mens det er Kenneth Jensen og Niels H. Elberling, som guider publikum gennem koncerten.

Koncerterne er blevet til takket være sponsorater fra Frederikssund Avis, Frederikssund Kommune, Nordea, Mathiesen Fonden, Bjarne og Karen Nielsens Fond, Frederikssund Rotary Klub, Lions Club i Skibby, Falkenborg Rotary Club, Frøken Blomst i Skibby og Acacia Blomster i Frederikssund.

 

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2008/Salg-af-biletter-til-operakoncert