Kontakt

Ungdomskultur

ØH... KULTUR!? HVA' ER DET FORN' ÈN?

Jo, den er god nok - et kulturhus med plads til de unge!! Rejsestalden vil gerne byde ungdommen op til en kulturel dans med "gang i den". Vi har rammerne, men mangler lidt flere kræfter. Går du med gode ideer, så er det bare med at komme ud af busken og ind i varmen.

Kulturhuset Rejsestaldens ungdomsudvalg blev dannet for halvanden år siden og består af fem medlemmer i alderen 17 -21 år. Med hjælp fra Rejsestaldens daglige leder har udvalget blandt andet afholdt Lazur, som var et hip hop arrangement med rap freestyle og breakdance. Et meget vellykket arrangement, som samlede 300 mennesker i Kignæs Hallen. Kunstudstilling og koncert med lokale bands – blot for at nævne lidt af det som de har iværksat.

Har du lyst til at være en del af Rejsestaldens ungdomskulturudvalg, høre lidt nærmere, bidrage med goe' ideer eller andet, så ring på tlf. nr. 61331919

"Ideen med udvalget er, at få mere fokus på ungdomskulturen i kommunen og skabe et sted, hvor ideer kan blive til virkelighed, en slags projektkontor for de unge" - Sebastian Grønbæk, formand for udvalget.

  

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2008/Ungdomsudvalget-søger-medlemmer