Kontakt

Sangens år

2008 er blevet udnævnt til at være SANGENS ÅR, og Kulturhuset Rejsestalden har taget udfordringen op om at få glæden ved sang ud i vores lokalsamfund. Sang er sjovt, socialt og sundt for krop og sjæl, men desværre er der ikke mange der synger mere. Især ikke sammen og i offentlige forsamlinger. Det ønsker Rejsestalden at ændre på, ved at give folk en god og social sangoplevelse.

 

Søndag d. 17. februar kl. 14-16 kan man melde sig til et ”Sangens år” arrangement i Rejsestalden, Jægerspris. Det bliver med flot optræden af det lokale Jubelkor og masser af fællessang, kombineret med det traditionelle ”Mormors kagebord”. Arrangementet er gratis, dog skal man tilmelde sig på tlf.nr. 47503489.

 

Jubelkoret består af ca. 10-12 sangere, og har eksisteret i snart 30 år. Koret har, igennem de sidste 20 år under Karen Nielsens ledelse, tilegnet sig et meget bredt og alsidigt repertoire. Spændende fra klassiske værker, viser, sange, og til den mere rytmiske musik. I repertoiret findes navne som Andersson, Asmussen, Beatles, Brahms, Ellington, Verdi og Weyse.

 

Jubelkoret har, gennem årene afholdt en lang række koncerter i kirker og optrådt ved velgørende arrangementer bl.a. i Frederikssund og Hillerød, samt optrådt i loger både i Roskilde og Frederikssund. Blandt de sidste engagementer kan bl.a. nævnes ”Blå Nat” i Jægerspris og et besøg på Hospice Sjælland i Roskilde. Blandt planlagte arrangementer kan nævnes deltagelse i den store ”Musik Over Broen ” Slotskoncert i Jægerspris den kommende sommer.

 

2008 er på initiativ af Michael Bojesen, chefdirigent for radiopigekoret, blevet udnævnt til at være SANGENS ÅR. Sekretariatet bag SANGENS ÅR står for at samle, sprede og igangsætte en lang række sangrelaterede arrangementer i løbet af kalenderåret 2008. SANGENS ÅR støttes af Undervisningsministeriet, Kulturministeriet, Kunstrådet, Augustinus Fonden, Tips- og lottomidlerne og DR. I samarbejde med DAKU, Dansk Amatørkor Union.

 

Vil du vide mere om Sangens år, kan du læse mere på hjemmesidenwww.sangensaar.dk.

 

 

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2008/Vi-fejrer-Sangens-år-d-17-feb