Kontakt

Frsund200logoJubilæumsfest lørdag den 16. maj

Kom og nyd en morgen på Rejsestaldens hyggelige gårdsplads lørdag d. 16. maj kl. 9-10, hvor vi sammen skal fejre Frederikssund 200 års købstadsjubilæum. Der er gratis kaffe og brød. Niels Sømand sørger for, at fylde gårdspladsen med musik og sang. Tag videre til byfest i Frederikssund.

Sømand16maj

Morgenbord i de fire byer – byfest i Frederikssund

Festlighederne begynder med morgenbord kl. 9-10 i gaderne i Frederikssund (Torvet og Vandkunsten), Jægerspris (Rejsestaldens gårdsplads) , Skibby og Slangerup (Rådhuspladsen).

Fra midt på dagen samles festlighederne i Frederikssund med åbent i midtbyens butikker til kl. 22 og med boder, udskænkning og underholdning i gader og på pladser.

Parade
Først på eftermiddagen bevæger en masse gående, dansende, hoppende, cyklende, kørende, optrædende, spillende og syngende grupper sig gennem byen i en stor street parade.

Her vil alle aktive grupper, foreninger og arbejdspladser m.m. få lejlighed til at deltage – for dels at gøre opmærksom på sig selv og dels give deres spektakulære bidrag til fejringen af jubilæet.

Aktiviteter i Bløden
I Bløden bliver der allerede fra om formiddagen forskellige famileaktiviteter, leg og underholdning. Det er planen at indrette et picnic-område med plads til boder med mad og udskænkning.

Kl. 11 og kl. 13 bliver der børneteater med Andersens Kuffert Teater som opfører Fyrtøjet.

Frederikssund Vikingerne stiller op med det traditionelle vikingemarked med boder, grill og udskænkning, og der arrangeres desuden et børne-vikingespil.

Flere andre har allerede meldt deres deltagelse, og der bliver blandt andet både noget med hunde og heste.

Torvene og gaderne
Fra en scene på Torvet bliver der musik og underholdning eftermiddagen og aftenen igennem.

Om eftermiddagen bliver der lejlighed til at høre en perlerække af lokale musik- og sanggrupper, blandt andre Frederikssund Big Band og FUS-musicalen Smuk og Dejlig.

Om aftenen sørger Frederikssund Erhvervs- og Turistcenter, FETC, for underholdingen med blandt andre Sweethearts på scenen.

Strøggaderne fyldes med boder og små arrangementer, og de eftermiddags- og aftenåbne butikker breder sig traditionen tro også ud i gaderne. Hvis det syder er det godt, hvis det koger er det bedre.

Fyrværkeri
Aftenen slutter med at FETC arranger stort fyrværkeri på havnen kl. 22.

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues
21. september 2019 14:00 - 14:45
Frederikssund Teaterfestival

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2009/Gratis-morgenbord-kl-9-10