Kontakt

GemmelegInteresseret i filmproduktion?

Fra d. 27 – 31. juli bliver der i Kulhuse optaget en novellefilm i samarbejde med Zentropa og Det Danske Filmværksted. Filmen instrueres af Jazbo von Magius Gross, som vandt hovedprisen ved Oregon Filmfestival i 2008 udvalgt af bl.a. Nikolaj Arcel. Filmen hedder GEMMELEG og handler om syv voksne mennesker, der leger gemmeleg og hver især i deres kortvarige isolation fra fællesskabet gennemgår en følelsesmæssig rejse.

Vi søger unge filminteresserede, der kan hjælpe os med at ordne ting på settet. Du behøver ikke have direkte erfaringer fra film- og teaterverdenen, men det er en fordel, hvis du har interesse i bl.a. dekoration og scenografi. Ellers skal du bare være engageret og have lyst til at udføre et spændende og udfordrende stykke arbejde på en filmproduktion. Der bliver sørget for mad og drikke på settet. 

Hvis du vil vide mere kan du kontakte Michelle Bernth pågemmeleg@brainworksfilm.comeller på tlf. 23 72 63 50. Eller du kan høre hos Anja Linde, der arbejder for Rejsestalden på tlf. 47 50 34 89.

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2010/Interesseret-i-filmproduktion