Kontakt

Oplev Danmark LogoOplev Danmark Havnen

Turismens Dag i Frederikssund, lørdag d. 29. maj, 2010.

Sightseeing, snapshots, skønne oplevelser og hyggelige cafe- og restaurantbesøg er ikke noget du behøver at flyve eller køre langt for.

Lørdag d. 29. maj sætter Frederikssund Turistbureau spot på turismen og inviterer alle borgere i Frederikssund Kommune til at lege turister for en dag i lokalområdet - og du behøver hverken pas eller euro! I dagens anledning tilbyder flere lokale turismeaktører præmier, gratis rundvisninger og nedsatte priser, så tag familie og venner med på udflugt og leg turister for en dag.

Frederikssund

Prøv en statelig søfarts rejse som de gjorde for 100 år siden med veterandampskibet Skjelskør som ekstraordinært sejler to ture på Roskilde Fjord. Er du sulten før eller efter turen på bølgen blå, tilbyder Restaurant Toldboden en gratis lille fadøl eller vand til frokostkunder. Fortsæt til Kalvøen hvor du kan komme bag om kulisserne til vikingespillet, få en gratis guidet tur, opleve det imponerende fægteshow og  overvære prøverne til dette års vikingespil ” Arnulf Fænrisfrænde”.

Jægerspris

Besøg Jægerspris Mølle og hør og se hvordan man lavede mel i gamle dage. Fortsæt til de kongelige gemakker på Jægerspris Slot, som i dagens anledning har en børnekonkurrence og se særudstillingen ”Enkedronningens Porcelain”. Nyd en skøn ”Smagetallerken” for 30,- kr. i de smukke lokaler på Café Danner i slotsgården. Fortsæt til Åbent Hus på Bautahøj og nyd enten den populære frokostbuffét, eller kaffe og kage i restauranten med den formidable udsigt over Isefjorden.

Besøgsgårde

Bybjerggard inviterer til ren Morten Korch for hele familien! Kom og klapgrise, heste, køer, får, høns, ænder, hunde, katte og måske killinger! Eller hop en tur i halmen, prøv at sidde på mejetærskeren, traktoren eller i trucken. Tank op med en brunch i den skønne gårdcafé.

Besøg en dansk vingård. På Degnemosegaard står de lokale vinbønder klar i gårdbutikken med smagsprøver på den lokale vin. Du kan se, hvordan en dansk vingård fungerer, og gå en tur mellem vinrankerne i marken.

Hansen Is er den sidste familieejede isfabrik der er tilbage af de oprindelige 240 isfabrikker i Danmark. Besøg ismejeriet hvor der stadig fremstilles flødeis efter gamle Hans Hansens metoder.

Du kan også komme til Hornstock Musikfestival, fernisering i Langes Magasin, opleve ild i essen på den Gamle Smedje i Slangerup eller se den imponerende Slangerup Miniby i målestoksforhold 1:10. og meget mere!

Enjoy your stay in Frederikssund!

Se det fulde program for Turismens Dag i Frederikssund. KLIK HER

 

 

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2010/Oplev-Danmark