Kontakt

170 gæster gik op af den røde løber

Der var fuldt hus og god stemning da Rejsestaldens Kunstudvalg i lørdags lod naturen komme med helt inden for i Kulturhuset.

Fra stalden flød i to timer skøn jazz med inspiration i udstillingen. Musikken blev leveret af saxofonisten Anders Bast og kontrabassisten Casper Nyvang Rask. Der blev på selve ferniseringen budt på små lækre romkugler fra Café Danner og  iskold perlende Asti. På et tre meter langt slæb - på en kunstkjole draperet af sorte affaldssække på hvid hovedløs gine med flyvende hat blev der serveret små søde mini flødeboller.

På udstillingen som kan opleves indtil den 14. november kan man se det sorte træ af Anja Wium, collagemalerier af Kate Nellemose. Kirsten Andersens værker inspireret af naturen og Jørn Ritsmars skov af ansigter. På gårdspladsen mødes man af "art on wrap" kunst og ord by Christina Julsgaard og Anja Boe Manley. Vognporten er dekoreret med Sort/Hvide værker af Christina Julsgaard som også havde produceret en Sort/Hvid Kunstfilm til ferniseringen.

Michael Harder var den heldige som blev udtrukket i det Sort/Hvide Kunstlotteri og modtog under stort bifald præmien som var en flot delikatesse kurv sponseret af Bentes Blomsterhjørne.

Rejsestaldens Kunstudvalg var begejstret for så mange der kiggede forbi.

Direkte link til galleri med masser af ferniserings-foto's af Anja Boe Manley ...

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2013/170-gæster-gik-op-af-den-røde-løber