Kontakt

170 gæster gik op af den røde løber

Der var fuldt hus og god stemning da Rejsestaldens Kunstudvalg i lørdags lod naturen komme med helt inden for i Kulturhuset.

Fra stalden flød i to timer skøn jazz med inspiration i udstillingen. Musikken blev leveret af saxofonisten Anders Bast og kontrabassisten Casper Nyvang Rask. Der blev på selve ferniseringen budt på små lækre romkugler fra Café Danner og  iskold perlende Asti. På et tre meter langt slæb - på en kunstkjole draperet af sorte affaldssække på hvid hovedløs gine med flyvende hat blev der serveret små søde mini flødeboller.

På udstillingen som kan opleves indtil den 14. november kan man se det sorte træ af Anja Wium, collagemalerier af Kate Nellemose. Kirsten Andersens værker inspireret af naturen og Jørn Ritsmars skov af ansigter. På gårdspladsen mødes man af "art on wrap" kunst og ord by Christina Julsgaard og Anja Boe Manley. Vognporten er dekoreret med Sort/Hvide værker af Christina Julsgaard som også havde produceret en Sort/Hvid Kunstfilm til ferniseringen.

Michael Harder var den heldige som blev udtrukket i det Sort/Hvide Kunstlotteri og modtog under stort bifald præmien som var en flot delikatesse kurv sponseret af Bentes Blomsterhjørne.

Rejsestaldens Kunstudvalg var begejstret for så mange der kiggede forbi.

Direkte link til galleri med masser af ferniserings-foto's af Anja Boe Manley ...

 

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2013/170-gæster-gik-op-af-den-røde-løber