Kontakt

Copenhagen World Music Festival.

I torsdags samlede Rejsestalden en flok danseglade borgere på gårdspladsen i anledning af Copenhagen World Music Festival. Sensommersolen kom frem sammen med orkestret ”Son Puntillas”, som er én af de mest brugte salsaorkestre i København og det fem mand store orkestre fyldte godt på den lille udendørsscene.

Danseinstruktør og showdanser Camila Viancos varmede de fremmødte op med en times salsaundervisning og her blev koncentrationen sat på prøve og mange smil blev kastet på dansegulvet. Flere af danseparrene var godt øvede og gav god inspiration til dem som var nye i den fagre salsaverden.

Omkring 10 personer fra Rejsestaldens frivillige team ”Staldfolket” hjalp til denne aften med cafesalg, billetsalg og andre praktiske ting. En hund lå roligt på dansegulvet med sin vandskål og så på de mange dansende mennesker. Vejret var fantastisk og stemningen i top.

”Vi drømmer om at vores gårdsplads bliver brugt til mange flere dansearrangementer af denne slags, men denne sommer har vi haft utrolig travlt med de mange tusinde turister som dukker op i Jægerspris hvert år og vi har haft mange arrangementer af anden art, som har fyldt godt op i kulturhusets kalender. Men næste sommer så lover jeg at der bliver meget mere dans omkring Rejsestalden.”

Salsa 1   Salsa 2

Fotos: Anja Boe Manley

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2013/Copenhagen-World-Music-Festival