Kontakt

Markedssucces under parasollerne

Mange gæster trodsede den regnfulde sommerdag og besøgte årets Dannermarked Kunsthåndværk i Kulturhuset Rejsestalden som blev afholdt lørdag den 29. juni.

Markedsstemningen var betydelig højere end dagstemperaturen, de udstillende kunsthåndværkere var klar til en inspirerende dag og selv om det i perioder stod ned i stænger kom der masser af glade besøgende både for at se på kunsthåndværk fra nær og fjern samt nyde musikken, som i timevis strømmede fra scenen på gårdspladsen. Under parasoller og tagudhæng fuldendte Peter Jones & The Lazy Bandits markedsstemningen – et øjeblik kunne man glemme alt om kulde og regn og lade sig rive med af de smukke sange ledsaget af glade toner.

PPmestermaling havde sponsoreret maling til den store Kunsthappening på parkeringspladsen, hvor et stort antal lokale kunstnere var inviteret til at male Rejsestaldens nye bord-bænkesæt. Flere kunstnere mødte op og forsøgte ihærdigt at trylle farverige kunstværker frem, de næste uger vil flere og flere unikke værker ”vokse op” på gårdspladsen til frit brug.

Nyd masser af fotos fra dagen her ...      Fotos: www.anjawium.dk

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2013/Markedssucces-under-parasollerne