Kontakt

Markedssucces under parasollerne

Mange gæster trodsede den regnfulde sommerdag og besøgte årets Dannermarked Kunsthåndværk i Kulturhuset Rejsestalden som blev afholdt lørdag den 29. juni.

Markedsstemningen var betydelig højere end dagstemperaturen, de udstillende kunsthåndværkere var klar til en inspirerende dag og selv om det i perioder stod ned i stænger kom der masser af glade besøgende både for at se på kunsthåndværk fra nær og fjern samt nyde musikken, som i timevis strømmede fra scenen på gårdspladsen. Under parasoller og tagudhæng fuldendte Peter Jones & The Lazy Bandits markedsstemningen – et øjeblik kunne man glemme alt om kulde og regn og lade sig rive med af de smukke sange ledsaget af glade toner.

PPmestermaling havde sponsoreret maling til den store Kunsthappening på parkeringspladsen, hvor et stort antal lokale kunstnere var inviteret til at male Rejsestaldens nye bord-bænkesæt. Flere kunstnere mødte op og forsøgte ihærdigt at trylle farverige kunstværker frem, de næste uger vil flere og flere unikke værker ”vokse op” på gårdspladsen til frit brug.

Nyd masser af fotos fra dagen her ...      Fotos: www.anjawium.dk

 

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2013/Markedssucces-under-parasollerne