Kontakt

Invitation - Oplev kulturnatten Blå Nat i Jægerspris

Fredag den 6. juni 2014 i tidsrummet kl. 16-22folder Jægerspris by sig ud
- og byder op til en forrygende kulturnat for borgere i alle aldre. Årets program byder på oplevelser i hele byen, og forberedelserne er godt i gang.

Hvordan tilmelder man sig som aktør til Blå Nat?
”Vores forening vil gerne deltage, min butik vil gerne holde åbent, vores institution vil gerne deltage, mit firma deltager, jeg vil gerne gøre noget….”

Det er også muligt at få en gratis bod på Dannermarkedet med fokus på aktiviteter, inspiration, arbejdende kunstnerværksteder, sanseoplevelser, m.m. – der må ikke forekomme salg af varer. Send en mail til Anja Boe Manley alind@frederikssund.dkinden tirsdag den. 1. april 2014 med kort deltagerinformation.

Kulturhuset Rejsestalden er Blå Nat koordinator
Vi er lokomotivet som motiverer, inspirerer og administrerer. Vi sørger for al markedsføring via de lokale medier, Facebook og på Rejsestaldens hjemmeside. Derudover er vi selv aktører og byder ind med underholdning, cafesalg og Dannermarked. Rejsestaldens frivillige team ”Staldfolket” og personale står klar på dagen med hjælp og smil.

Vejen afspærres og omdannes til gågade d. 6. juni fra rundkørslen ved Møllevej til Vinkelvej i tidsrummet kl. 15-22. Lukningen vil medføre en nødvendig omlægning af trafikken og det sker i samarbejde med Politi, Movia Trafik og Beredskabet.

Årets Blå Nat Plakatkunstner er tatovør Mads Thillemann Hansen fra Bad Boys Tattoo i Fredeerikssund.

Se det bevægelige Blå Nat program her ...

Vi ses i den Blå Nat!

Blå Nat stikord: gadeliv, musik, smil, dufte, Kulturstok, Dannermarked, tilbud, håndtryk, flag, bysamling, folkefest, begejstring, knofedt, aften, farver, dans, borgere, oplevelser, kunst, lokalt, mums, inspiration, glæde, sol ...

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2014/Invitation-Blå-Nat-2014