Kontakt

Ansøg om en bod på Dannermarked Kunsthåndværk 4. juli 2015 

Dannermarked Kunsthåndværk er en årligt tilbagevendende sommerbegivenhed, der arrangeres af Kulturhuset Rejsestaldens Kunstudvalg og Kulturhuset Rejsestalden. Kunstudvalget varetager opgaven omkring kvalitetssikring og booking af kunsthåndværkere, mens Rejsestalden planlægger og koordinerer begivenheden. Markedet afholdes på Rejsestaldens gårdsplads, hvor der spilles live-musik og er boder af både lokale og tilrejsende kunsthåndværkere. Kulturhuset Rejsestaldens Kunstudvalg sigter efter høj kvalitet og så bredt et udpluk af dygtige kunsthåndværkere som muligt, så markedet fyldes med smukke, spændende, inspirerende og gerne nytænkte kreationer. Dannermarked Kunsthåndværk adskiller sig derved fra andre Dannermarkeder, der afholdes i og uden for Rejsestalden, gennem en kvalitetssikringsproces. Det er ikke muligt at deltage med malerier/billedkunst. Men ønsker du som billedkunstner at udstille i Rejsestalden, kan du læse mere om vores udstillinger her

Vil du have en bod/arbejdende værksted på markedet? Det koster 150 kr. Du kan ansøge ved at sende følgende informationer til chfru@frederikssund.dk senest 15. februar hvert år:

  • Navn
  • Henvisning til eventuel hjemmeside
  • Historien bag dine værker
  • Lidt om dig som kunsthåndværker
  • Arbejdende værksted eller bod

HUSK at vedhæfte 3-5 fotos af typen af værker du ønsker at sælge på markedet med størrelser og priser. Ansøgninger fremlægges for Kulturhuset Rejsestaldens Kunstudvalg senest 1. april. Samtlige ansøgere vil kort herefter modtage svar på deres ansøgning.

Kulturhuset Rejsestalden står ifm. Dannermarked Kunsthåndværk for udarbejdelse af PR, herunder pressemeddelelser, udsendelse af nyhedsbrev og information på vores hjemmeside samt Facebook. Desuden udarbejdes plakat og flyer (som sendes til de udstillende kunstnere på mail til print og videre formidling) samt banner til rundkørslen ved Rejsestalden.

Læs om næste Dannermarked Kunsthåndværk her

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues
21. september 2019 14:00 - 14:45
Frederikssund Teaterfestival

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2015/Ansøg-om-en-bod-på-Dannermarked-Kunsthåndværk-4-juli-2015