Kontakt

Invitation til at være aktør på Blå Nat 22. maj 2015

Fredag den 22. maj 2015 i tidsrummet kl. 16-22 folder Jægerspris by sig ud og byder op til en forrygende kulturnat for borgere i alle aldre. Årets program byder på oplevelser i hele byen, og forberedelserne er godt i gang.

Hvordan tilmelder man sig som aktør til Blå Nat?
Få en gratis bod på Dannermarkedet med fokus på aktiviteter, inspiration, arbejdende kunstnerværksteder, sanseoplevelser m.m. - der må som noget nyt gerne forekomme salg af varer, som ikke er konkurrenceforvrængende i forhold til byens butikker og Rejsestalden.

Tilmelding til Dannermarked - send en mail til Lars Holde Olsen/Jægerspris Netværk på mail larols@ncc.dkinden onsdag den. 15. april 2015 med kort deltagerinformation.

Vil du lave et særligt arrangement i din butik, institution eller firma, så send en mail til Anja Boe Manley/Kulturhuset Rejsestalden på mail alind@frederikssund.dk

Kulturhuset Rejsestalden og Jægerspris Netværk er Blå Nat koordinatorer.

Vi er lokomotivet som motiverer, inspirerer og administrerer. Derudover er vi selv aktører og byder ind med underholdning, cafésalg og godt humør.

Hovedgaden forvandles til sprudlende gågade fra Vinkelvej til Lejrvej i tidsrummet 15.00-22.00 - iklædt flag. Lukningen vil medføre en nødvendig omlægning af trafikken og det sker i samarbejde med Politi, Movia Trafik og Beredskabet.

Årets Blå Nat plakatkunstner er fotograf David Foli www.davidfoli.dk

Se det bevægelige Blå Nat program på www.rejsestalden.frederikssund.dk

Vi ses i den Blå Nat!

Venlig hilsen

Kulturhuset Rejsestalden www.rejsestalden.frederikssund.dk

Jægerspris Netværk www.jpnet.dk

Blå Nat stikord: gadeliv, musik, smil, dufte, Kulturstok, Dannermarked, tilbud, håndtryk, flag, bysamling, folkefest, begejstring, underholdning, knofedt, aften, farver, dans, luft, borgere, oplevelser, kunst, lokalt, mums, inspiration, glæde, sol, ....

 

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
17. september 2019 19:30 - 21:00
Folkeuniversitetet
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2015/Invitation-til-at-være-aktør-på-Blå-Nat-22-maj-2015