Kontakt

Blå nat plakat 2016

Plakaten til BLÅ NAT 2016 er udarbejdet af Laura Linnea på 9 år, der bor i Kignæs sammen med sin familie - søster Anna Aurora, mor Maria & far Jacques Duelund Mortensen.

Laura elsker at male, synge, spille violin, slå vejrmøller og fortæller glad, at Jægerspris er: ”En dejlig by med en stor skov og et flot slot. Man kan gå ture, spise is, sejle, bade på Vester strand – og så er der ikke så langt at cykle til skole… ”

Plakaten startede med en opfordring fra Rejsestalden – og henover juleferien blev plakatens idé formuleret i familiens fællesskab via mange skitser, for på den sidste snevejrsdag i februar at blive malet op af Laura med akvarelfarver.

Idéen er at samle alt det vi godt kan lide ved de blå sommernætter i Jægerspris: Nederst Jægersprisbredningens spejlblanke blå vand - Ovenover bygninger, Rejsestald, sommerliv samt tårne og spir – Skovens store træer – Øverst en klar blå nattehimmel med nymåne og myriader af stjerner…

Familien er glade for tilliden, og håber at folk vil synes godt om plakaten, som de har fået grafisk tilrettelagt til tryk af Lykke Grafisk i Holbæk.

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2016/Aarets-Blaa-nat-plakat-2016