Kontakt

Er du en dygtig kunsthåndværker?

Så kan du søge om at være med på vores kunsthåndværkermarked lørdag d. 4. august 2018


Dannermarked Kunsthåndværk er en årligt tilbagevendende sommerbegivenhed, der arrangeres af Kulturhuset Rejsestalden og Kulturhuset Rejsestaldens kunstudvalg. Markedet afholdes på Rejsestaldens hyggelige gårdsplads, hvor der spilles live-musik og er boder af både lokale og tilrejsende kunsthåndværkere. Vi sigter efter høj kvalitet og så bredt et udpluk af dygtige kunsthåndværkere som muligt, så markedet fyldes med smukke, spændende, inspirerende og gerne nytænkte kreationer. Dannermarked Kunsthåndværk adskiller sig derved fra andre Dannermarkeder, der afholdes i og uden for Rejsestalden, gennem en kvalitetssikringsproces.

Markedet rummer ca. 25 boder. Rejsestalden tilbyder gratis lån af bord eller markedsbod og sørger for presse og annoncer. Det har alle tidligere år været gratis at deltage, men Rejsestaldens kunstudvalg har besluttet, at det fremover koster 300 kroner. Disse penge går udelukkende til bredere annoncering, som vi satser på vil komme markedsdeltagerne til gode.

Ansøgningsprocedure:

Din ansøgning bliver vurderet ift. to kriterier: kvalitet, og variation på markedet. Din ansøgning sendes til rss@frederikssund.dk og skal være Rejsestalden i hænde senest 1. februar 2018. Ansøgningen skal som minimum indeholde:

1. En beskrivelse af dit kunsthåndværk

2. Fem billeder af dit kunsthåndværk eller link til hjemmeside, hvor der er mindst fem billeder

Du får besked senest 1. april.

OBS!: Har du deltaget inden for de seneste tre år, er det tilstrækkeligt at anføre fulde navn og kunstart. Vi understreger, at fordi man har deltaget før, er det ikke sikkert, man får plads.

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2017/Er-du-en-dygtig-kunsthaandvaerker