Kontakt

Invitation til at være aktør på kulturnatten Blå Nat

Fredag den 2. juni 2017 i tidsrummet kl. 16-22 folder Jægerspris by sig ud og byder op til en forrygende kulturnat for borgere i alle aldre. Årets program byder på oplevelser i hele byen, og forberedelserne er godt i gang.

Hvordan tilmelder man sig som aktør til Blå Nat?

Få en gratis bod på Dannermarkedet med fokus på aktiviteter, inspiration, arbejdende kunstnerværksteder, sanseoplevelser m.m. - der må gerne forekomme salg af varer, som ikke er konkurrenceforvrængende i forhold til byens butikker og Rejsestalden. Tilmelding til Dannermarked - send en mail til Lars Holde Olsen/Jægerspris Netværk på mail larols@ncc.dk inden 1. maj 2017 med kort deltagerinformation.

Vil du lave et særligt arrangement i din butik, institution eller firma, så send en mail til Anja Boe Manley/Kulturhuset Rejsestalden på mail alind@frederikssund.dk.

Kulturhuset Rejsestalden og Jægerspris Netværk er Blå Nat koordinatorer. Vi er lokomotivet som motiverer, inspirerer og administrerer. Derudover er vi selv aktører og byder ind med underholdning, cafésalg og godt humør.

Hovedgaden forvandles til sprudlende gågade fra Vinkelvej til Lejrvej i tidsrummet 15.00-22.00 - iklædt flag. Lukningen vil medføre en nødvendig omlægning af trafikken og det sker i samarbejde med Politi, Movia Trafik og Beredskabet.

Se Blå Nat program.

Vi ses i den Blå Nat!

Nyheder

6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/2017/Vil-du-have-en-gratis-bod-til-Blaa-Nat