Kontakt

Kulturhuset Rejsestaldens Kunstudvalg 

Udvalgets opgaver

Kulturhuset Rejsestalden har et kunstudvalg, der beslutter hvad Rejsestalden skal udstille. Udvalget mødes ca. 4 gange om året for at gennemgå udstillingsansøgningerne og kvalitetssikre samt planlægge årets udstillinger. 

Herudover deltager ét af udvalgets medlemmer på kunstnerens fernisering, hvis kunstneren ønsker det. Ferniseringer ligger som regel på søndage og afhængig af, hvor mange medlemmer udvalget har, har man 2-3 vagter om året á et par timer.

Rejsestalden arrangerer en inspirationstur for kunstudvalget én gang om året. Og indtil videre har det været en tilbagevendende tradition, at medlemmerne af kunstudvalget selv udstiller cirka hvert tredje år.

Kunstudvalgets medlemmer

Kirsten Lindholm Andersen. Uddannet fra Kunsthåndværkerskolens designlinje. Billedkunstlærer fra Holbæk Seminarium og tidligere medlem af byrådet samt viceborgmester. Udøvende billedkunstner og medlem af Fjordkunst og Gruppe Hornsherred. Udover kunstudvalgsmedlem også bestyrelsesmedlem i Rejsestalden. Bor i Jægerspris og har siddet i kunstudvalget siden 1985.

Jørn Ritsmar. Pensioneret viceskoleinspektør og udøvende billedkunstner med jævnlige udstillinger siden 1990. Medlem af fjordkunstnerne. Bor i Dalby og har siddet i kunstudvalget siden 2005.

Camilla Hultén Fruelund. Rejsestaldens medarbejderrepræsentant i Kunstudvalget. Uddannet moderne danser og antropolog, har desuden studeret fotografi på Fatamorgana - Danmarks Fotografiske Billedkunstskole. Bor i Ferslev og har siddet i kunstudvalget siden maj 2014.

Poul Petersen. Udøvende billedkunstner siden 1983. Bor i Jægerspris og har siddet i kunstudvalget siden august 2014.

Anders Christensen. Uddannet billedkunstlærer. Har undervist i billedkunst i folkeskolen samt ungdomsskolen siden 1998. Har altid tegnet, malet, formet og lavet grafik som amatørkunstner. Bor i Frederikssund og har siddet i kunstudvalget siden november 2014.

Optagelsesretningslinjer for udvalgsmedlemmer

For at sidde i kunstudvalget skal man enten være udøvende kunstner eller på andre måder beskæftige sig med kunst som hobby eller professionelt. Det forventes, at man deltager aktivt og er med til at finde, indstille og kontakte nye udstillere.

Er der flere ansøgere end ledige pladser, stemmes der om, hvem der vælges. Hvert udvalgsmedlem har én stemme.

Nyheder

7. oktober 2019
Sådan så det ud da Rejsestalden var til broåbning

Kalender

1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden
31. oktober 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
3. november 2019 10:00 - 14:00
Vær med til at redde liv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Udstillinger/Kunstudvalg