Kontakt

Kulturhuset Rejsestaldens Kunstudvalg 

Udvalgets opgaver

Kulturhuset Rejsestalden har et kunstudvalg, der beslutter hvad Rejsestalden skal udstille. Udvalget mødes ca. 4 gange om året for at gennemgå udstillingsansøgningerne og kvalitetssikre samt planlægge årets udstillinger. Kunstudvalget medvirker desuden som arrangør af det årlige Dannermarked med kunsthåndværk og deltager i kunstudvalgets fællesudstilling med planlægning af kunstevents.

Herudover deltager ét af udvalgets medlemmer på kunstnerens fernisering, hvis kunstneren ønsker det. Ferniseringer ligger som regel på søndage og afhængig af, hvor mange medlemmer udvalget har, har man 2-3 vagter om året á et par timer.

Rejsestalden arrangerer en inspirationstur for kunstudvalget én gang om året.

Kunstudvalgets medlemmer

Kirsten Lindholm Andersen. Uddannet fra Kunsthåndværkerskolens designlinje. Billedkunstlærer fra Holbæk Seminarium og tidligere medlem af byrådet samt viceborgmester. Udøvende billedkunstner og medlem af Fjordkunst og Gruppe Hornsherred. Udover kunstudvalgsmedlem også bestyrelsesmedlem i Rejsestalden. Bor i Jægerspris og har siddet i kunstudvalget siden 1985.

Jørn Ritsmar. Pensioneret viceskoleinspektør og udøvende billedkunstner med jævnlige udstillinger siden 1990. Medlem af fjordkunstnerne. Bor i Dalby og har siddet i kunstudvalget siden 2005.

Camilla Hultén Fruelund. Rejsestaldens medarbejderrepræsentant i Kunstudvalget. Uddannet moderne danser og antropolog, har desuden studeret fotografi på Fatamorgana - Danmarks Fotografiske Billedkunstskole. Bor i Ferslev og har siddet i kunstudvalget siden maj 2014.

Poul Petersen. Udøvende billedkunstner siden 1983. Bor i Jægerspris og har siddet i kunstudvalget siden august 2014.

Anders Christensen. Uddannet billedkunstlærer. Har undervist i billedkunst i folkeskolen samt ungdomsskolen siden 1998. Har altid tegnet, malet, formet og lavet grafik som amatørkunstner. Bor i Frederikssund og har siddet i kunstudvalget siden november 2014.

Optagelsesretningslinjer for udvalgsmedlemmer

For at sidde i kunstudvalget skal man enten være udøvende kunstner eller på andre måder beskæftige sig med kunst som hobby eller professionelt. Det forventes, at man deltager aktivt og er med til at finde, indstille og kontakte nye udstillere.

Er der flere ansøgere end ledige pladser, stemmes der om, hvem der vælges. Hvert udvalgsmedlem har én stemme.

Nyheder

24. juni 2019
Vi holder åbent hver dag
28. maj 2019
Se hvornår Hovedgaden er lukket til Blå Nat

Kalender

7. juni - 18. juli 2019
7. juli 2019 10:00 - 15:30
Kom på tur med insekteksperter
21. juli - 18. august 2019
Multikunstner og fjerde generation Jerichau udstiller i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Udstillinger/Kunstudvalg