Kontakt

Udstillingsbetingelser

Udstillingstedet: Staldbåsene

Udstillingsstedet består af tre båse på hver ca. 3,35 meter i bredden og 2,20 meter i dybden. Udstiller du kunsthåndværk, medbringer du selv podier/montrer. Til ophængning af billedkunst er der monteret galleriskinner både i yderbjælkerne (mod publikum), på midterstolperne mellem båsene samt på tre bjælker, som kan flyttes i dybden - for at du kan få det helt optimale resultat af din ophængning. Der er nylonsnore med glider til selve ophængningen - sørg blot for, at der er øskner eller en snor bag på dine værker. Ophængning og nedtagning foregår på kunstnerens eget ansvar.

Stalden 2012 - 01  Stalden 2012 - 02

Stalden 2012 - 03  Rejsestalden

Ved at trykke på dette link kan du få en virtuel rundtur i Rejsestalden

Udstillingsbetingelser

Udstillingen er offentlig tilgængelig i Kulturhuset Rejsestaldens almindelige åbningstider. Kunstneren har, efter aftale, mulighed for selv at holde åbent for sin udstilling uden for Rejsestaldens åbningstid. Det er omkostningsfrit for kunstneren at låne Rejsestaldens udstillingslokaler og ved salg af værker opkræves ikke provision. Udgifter til og udførsel af transport, ophængning og nedtagning varetages af kunstneren og på kunstnerens eget ansvar. Rejsestalden kan desværre ikke stille medarbejdere til rådighed i forbindelse med ophængning og nedtagning. 

Rejsestalden står for udarbejdelse af PR, herunder pressemeddelelse, nyhedsbrev, information på vores hjemmeside, Kultunaut samt Facebook. Til ferniseringen er der en repræsentant fra kunstudvalget til stede i huset, der eventuelt kan præsentere dig. Rejsestalden stiller 3 flasker vin til rådighed.

Forsikring

Udstillingen hører under Frederikssund Kommunes all-risk forsikring, som dækker brand, tyveri og vandskade. Simpelt tyveri dækkes ikke. Der er alarm og overvågning. En udførlig salgsliste er nødvendig. Vi understreger, at det betyder, at skulle nogen løbe med en kunstgenstand, uden der er tydelige tegn på indbrud, dækkes tyveriet ikke. Vi understreger samtidig, at vi har haft (dyre) udstillinger de seneste 10 år og der er aldrig bortkommet/stjålet så meget som en enkelt genstand. Forsikringen dækker heller ikke skader, der opstår i udstillingsperioden.

Ansøgning om udstilling

Du kan ansøge om en udstilling ved at sende en mail eller et brev mærket "kunstudvalget". Mail sendes til rss@frederikssund.dk. Der skal vedhæftes billedmateriale af værkerne samt eventuelt et link til en hjemmeside.

Udstillingsfoto: www.Jesperray.dk

Nyheder

9. december 2019
Vi ses i 2020
19. november 2019
til Sæby
19. november 2019
Så mød op til bestyrelsesvalg

Kalender

13. november - 19. december 2019
Smykker og skåle i emalje
14. december 2019 14:00 - 16:00
Kage og fællessang
28. december 2019 20:00 - 22:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Udstillinger/Udstillingsbetingelser