Kontakt

Udstillingsbetingelser

Udstillingstedet: Staldbåsene

Udstillingsstedet består af tre båse på hver ca. 3,35 meter i bredden og 2,20 meter i dybden. Udstiller du kunsthåndværk, medbringer du selv podier/montrer. Til ophængning af billedkunst er der monteret galleriskinner både i yderbjælkerne (mod publikum), på midterstolperne mellem båsene samt på tre bjælker, som kan flyttes i dybden - for at du kan få det helt optimale resultat af din ophængning. Der er nylonsnore med glider til selve ophængningen - sørg blot for, at der er øskner eller en snor bag på dine værker. Ophængning og nedtagning foregår på kunstnerens eget ansvar.

Stalden 2012 - 01  Stalden 2012 - 02

Stalden 2012 - 03  Rejsestalden

Ved at trykke på dette link kan du få en virtuel rundtur i Rejsestalden

Udstillingsbetingelser

Udstillingen er offentlig tilgængelig i Kulturhuset Rejsestaldens almindelige åbningstider. Kunstneren har, efter aftale, mulighed for selv at holde åbent for sin udstilling uden for Rejsestaldens åbningstid. Det er omkostningsfrit for kunstneren at låne Rejsestaldens udstillingslokaler og ved salg af værker opkræves der ikke provision. Udgifter til og udførsel af transport, ophængning og nedtagning varetages af kunstneren og på kunstnerens eget ansvar. Rejsestalden kan desværre ikke stille medarbejdere til rådighed i forbindelse med ophængning og nedtagning. 

Rejsestalden står for udarbejdelse af PR, herunder pressemeddelelser, udsendelse af nyhedsbrev og information på vores hjemmeside, Kultunaut samt Facebook. Til ferniseringen vil der være en repræsentant fra kunstudvalget til stede i huset, der eventuelt kan præsentere dig. Rejsestalden stiller 3 flasker vin til rådighed.

Forsikring

Udstillingen hører under Frederikssund Kommunes all-risk forsikring, som dækker brand, tyveri og vandskade. Simpelt tyveri dækkes ikke. Der er alarm og overvågning. En udførlig salgsliste er nødvendig. Vi understreger, at det betyder, at skulle nogen løbe med en kunstgenstand, uden der er tydelige tegn på indbrud, dækkes tyveriet ikke. Vi understreger samtidig, at vi har haft (dyre) udstillinger de seneste 10 år og der er aldrig bortkommet/stjålet så meget som en enkelt genstand. Forsikringen dækker heller ikke skader, der opstår i udstillingsperioden.

Ansøgning om udstilling

Du kan ansøge om en udstilling ved at sende en mail eller et brev mærket "kunstudvalget". Mail sendes til rss@frederikssund.dk. Der skal vedhæftes billedmateriale af værkerne samt eventuelt et link til en hjemmeside.

Udstillingsfoto: www.Jesperray.dk

Nyheder

13. august 2019
Kom og hent det
29. juli 2019
- og du er inviteret

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
6. september 2019 20:00 - 22:00
Musik mellem Fjordene
7. - 8. september 2019
Et weekendkursus i pileflet for begyndere

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Udstillinger/Udstillingsbetingelser